iPhone 8 Plus NFC özelliği telefondan çalınabilir mi?

swasska

Centipat
Daha fazla  
Telefonumdan NFC özelliği ile istanbulkartıma akbil yüklemesi yapabiliyordum ancak telefonu batarya değişimi için teknik servise götürdükten sonra bu özelliği kullanamamaya başladım. Batarya değişimi sırasında NFC okuyucu parça çalınması gibi bir durum olabilir mi?

Parça çalınması değil de soketi takmamış olsbilirler daha profesyonel bir telefoncuya göstermenizi tavsiye ederim.

Parça çalınması değil de doketi takmamış olsbilirler daha profesyonel bir telefoncuya göstermenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler tekrardan götürücem telefoncuya ancak ilgilenen kişi pek samimi gelmedi çalıntı gibi bir durum olabiliyor mu NFC’lerde?

Pili sökerken bantlarını çıkararak sökmemişler muhtemelen alkol sıkıp kanırtarak çıkartmışlar bu da NFC çipine zarar vermiş olabilir. Arkadaşın dediği gibi daha donanımlı bir servise gösterin. Geçmiş olsun.

Teşekkürler tekrardan götüreceğim telefoncuya ancak ilgilenen kişi pek samimi gelmedi çalıntı gibi bir durum olabiliyor mu NFC'lerde?

Olabilir hocam ama NFC'yi çalacaklarını zannetmiyorum. Samimi gelmediyse adam götürün başka yere daha çok bozmasın cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…