xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 24 Temmuz 2022 #1 Telefona PUBG indirdim, ilk başlarda normal 60 FPS oynuyorum ama sonrasında telefonla birlikte olmak üzere kasmaya başlıyor. Kasma sorunun çözümü var mıdır? Telefonun pil sağlığı %100 40 GB boş alan var. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
Telefona PUBG indirdim, ilk başlarda normal 60 FPS oynuyorum ama sonrasında telefonla birlikte olmak üzere kasmaya başlıyor. Kasma sorunun çözümü var mıdır? Telefonun pil sağlığı %100 40 GB boş alan var. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 727 Çözümler 8 Yer Istanbul 24 Temmuz 2022 #2 Klasik iPhone işte
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 24 Temmuz 2022 #3 Video gizli. Yaz aylarında ısınma oluyorsa normaldir. Yazılımsal sorun olabilir temiz kurulum yapın dosyaları yedekleyip.
Video gizli. Yaz aylarında ısınma oluyorsa normaldir. Yazılımsal sorun olabilir temiz kurulum yapın dosyaları yedekleyip.
xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 24 Temmuz 2022 #4 FurkanKutlu dedi: Video gizli. Yaz aylarında ısınma oluyorsa normaldir. Yazılımsal sorun olabilir temiz kurulum yapın dosyaları yedekleyip. Genişletmek için tıkla... Video liste dışına aldım. Telefonu sıfırlayacağım. Sorun ısınmadan olduğunu fark ettim. Son düzenleme: 24 Temmuz 2022
FurkanKutlu dedi: Video gizli. Yaz aylarında ısınma oluyorsa normaldir. Yazılımsal sorun olabilir temiz kurulum yapın dosyaları yedekleyip. Genişletmek için tıkla... Video liste dışına aldım. Telefonu sıfırlayacağım. Sorun ısınmadan olduğunu fark ettim.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.674 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 26 Temmuz 2022 #5 Sıfırlamana gerek yok. Orijinal Pil mi taktırdın cihaza?
xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 26 Temmuz 2022 #6 RivalsX dedi: Sıfırlamana gerek yok. Orijinal Pil mi taktırdın cihaza? Genişletmek için tıkla... Cihazı yeni almıştım. Bataryası değiştirilmiş. Telefonu iade ettim yine telefon arıyorum.
RivalsX dedi: Sıfırlamana gerek yok. Orijinal Pil mi taktırdın cihaza? Genişletmek için tıkla... Cihazı yeni almıştım. Bataryası değiştirilmiş. Telefonu iade ettim yine telefon arıyorum.