iPhone 8 Plus PUBG New state düşük FPS

EdinDzeko1907

Hectopat
Daha fazla  
8 Plus'a New State yükledim. Mobil PUBG'de 60 FPS desteklerken New State'de 40 FPS ve epey kasıyor ama 8 Plus'tan epey bir güçsüz olan P30 Lite de 40 FPS alıyor. Daha optimizasyon mu yapılmadı yoksa, neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bildiğim kadarıyla New state daha çok grafikli bir oyun olduğu için fps niz düşük

Sorun o degil P30 Lite'ın işlemcisi hesap makinesiyle bir diyebilirim (ironi) 6Sten kötü o nasıl 40 FPS bence optimizasyon yapılmadı.

Oyun yeni.O yüzden gelecek güncellemeleri beklemek gerek.

8 Plus'a New state yükledim. Mobil PUBG'de 60 FPS desteklerken New State'de 40 FPS ve epey kasıyor ama 8 Plus'tan epey bir güçsüz olan P30 Lite de 40 FPS alıyor. Daha optimizasyon mu yapılmadı yoksa, neden?

Oyun daha yeni çıktı ve henüz optimizasyonu yapılmamış olabilir güncelleme bekleyin.

Hocam ne olursunuz şu grafik kısmını dikkatli inceleyin !

Bugün Discord üzerinde 30-40 kişinin tam olarak aynı sorununu çözdüm gına geldi artık.
PUBG Mobile'deki gibi üst kısım grafik, alt kısım FPS çubuğu değil bu oyunda.

Alttaki çubuğu "hafif", üstteki çubuğu "maks." veya en sondaki seçeneğe getirip "kaydet" tuşuna basıp çıkacaksınız.

Ve bunu maç esnasında yapacaksınız, oyunun ana lobisindeyken yaparsanız oradaki grafiklere etki eder.
Maç lobisinde yapmanız gerek!

Oyunu indirdiğinizde standart olarak cihazın kaldırdığı en yüksek grafikte geliyor , bu sebeple düzeltmezseniz kasar doğal olarak !

Arkadaşlar teşekkürler. Elimdeki reno 2Z ile oyuna girdim onda 60 FPS veriyor zaten oyuna girdiginde IOS'larda grafik ayarları düşük problemi var diyor. Neyse sorun çözülür 1 2 güne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…