Yiğit Karayarvu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 72 27 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Dün geceden beri telefonumda geçersiz SIM hatası alıyorum. SIM kartını çıkartınca SIM yok takınca geçersiz SIM hatası alıyorum. Telefon SIM okuyucusu yüzünden midir yoksa SIM kartım mı bozulmuştur? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
Arkadaşlar merhaba. Dün geceden beri telefonumda geçersiz SIM hatası alıyorum. SIM kartını çıkartınca SIM yok takınca geçersiz SIM hatası alıyorum. Telefon SIM okuyucusu yüzünden midir yoksa SIM kartım mı bozulmuştur?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.740 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 SIM kartınız da arızalı olabilir. Başka telefon SIM kartınızı okuyor mu? SIM karttan değilse sorun o zaman sizin telefonda sıkıntı var. SIM okuyucusunu gösterin işini bilen birine.
SIM kartınız da arızalı olabilir. Başka telefon SIM kartınızı okuyor mu? SIM karttan değilse sorun o zaman sizin telefonda sıkıntı var. SIM okuyucusunu gösterin işini bilen birine.