iPhone 8 Plus vs Huawei P20 Pro

-UGUR-

Kilopat
Daha fazla  
Ben telefon almayı düşünüyorum ama iPhone 8 Plus ve Huawei P20 Pro arasında kaldım. Sizce hangisi ve neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben telefon almayı düşünüyorum ama iPhone 8 Plus ve Huawei P20 Pro arasında kaldım. Sizce hangisi ve neden?
Arkadaşımda Huawei p20 Pro var. Kardeşimde de Iphone 8 Plus var. Gözlemlerime göre Iphone 8 Plus'ın portre modu daha başarılı geldi. Diğer güncel teknolojiler gibi kriterler göz önüne alındığında, Huawei P20 Pro'nun önde olduğunu düşünüyorum. Daha farklı tecrübesi olan, deneyimlemiş kullanıcıların yorumunu bekleyip karar verebilirsiniz.

Mobil fotoğrafçılığı sürekli kullanıyorsanız ve özelleştirilebilen bir arayüz istiyorsanız P20 Pro size yeterli gelecektir. Kamerası gerçekten oldukça başarılı ama ben iPhone taraftarı değilim açıkça belirtmek gerekirse, yüksek fiyat var ve kutusundan hızlı şarj bile çıkmıyor ama arayüzü ve işlemcisi oldukça başarılı eğer P20 Pro yerine başka bir telefon söyleseydiniz iPhone derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…