iPhone 8 Plus vs S9+ vs P20 Pro

Günlük kullanımda fark olduğunu söyleyen kim? 720P de kullanmanın bir mantığı yok zaten S9 Plus donanım olarak yeterli, elbette performans olarak daha da performansı artırılabilir, onun ismi de Game Tuner değil Game Launcher. CPU ve GPU olarak 8 Plus daha iyi olduğu bir gerçek. Bu seviyedeki cihazların artik CPU ve GPU fazlasiyla yeterli olduğu için telefon seçiminde bu seviye için bu donanimlar pek telefon seçimini belirlemiyor artik.
Hocam siz galiba bilmiyorsunuz bahsettiğim uygulamanın adı game tuner, oyunlardaki performans ve çözünürlüğü ayrarlamaya yarıyor.
DxoMark'ta en iyi kameraya sahip telefonları araştırabilirsin. İphone 8 Plus mu daha ön de yoksa S8+ veya S9+'nın kamerası mı ön de, bu ara da ezbere konuşmamanı tavsiye ederim 🙂
Ezbere konuşmadım ve arada çok fark yok. DxO Mark yanıltıcı sonuçlar verdiği için artık güvenmiyorum.

Hocam siz galiba bilmiyorsunuz bahsettiğim uygulamanın adı game tuner, oyunlardaki performans ve çözünürlüğü ayrarlamaya yarıyor.

20180715_224841.jpg

Bu uygulamadan bahsediyorum. Kendim S8 kullanıyorum ve Samsung telefonlara özel bir uygulama.
S8+ var bende de kendim indirmedim yeni güncelleme ile beraber otomatik gelmişti fakat bu uygulama yok. Game Launcher ismi play store bakınca indirmem gerekiyor senin söylediğini.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı