iPhone 8 Plus vs X

tnw

Hectopat
Yer
Ankara
Telefon alacağım ama arasında kaldım. Özellikleri aynı neredeyse aynı ama tasarım olarak iPhone X daha güzel ve daha kullanışlı. iPhone 8 Plus daha büyük ve kullanımı daha zor duruyor. Sizin tavsiyeniz nedir?

İkisi arasında bir tercih yapılacaksa kesinlikle 8 Plus. iPhone X kronik sorunları olan bir cihaz. Senin yerinde olsam ikisini de almaz ikinci el temiz kullanılmış SE 2020+Deji batarya alırdım.

İkisi arasında bir tercih yapılacaksa kesinlikle 8 Plus. iPhone X kronik sorunları olan bir cihaz. Senin yerinde olsam ikisini de almaz ikinci el temiz kullanılmış SE 2020+Deji batarya alırdım.

Telefonun sonraki üretimlerinde bu sorunlar düzeltilmişti ve sorsanız çoğu kişi memnun.

Evveliyatını biliyorsan ve değişeni var mı yok mu anlayabileceksen veya anlayacak birisi varsa yanında iPhone X. İyice kontrol etmek lazım. 8 Plus da iyidir eğer X'ten daha temizse onu al. Kullanım rahatlığı olarak X bence daha rahat ikisini de kullandım X şuan var elimde.

İkisi de günümüz için yetersiz kalmaya başlıyor. O fiyat bandında temiz XS veya S10+ bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…