iPhone 8 Plus'ta yan tuşlar çalışmıyor

Warp00

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.
iPhone 8 Plus cihazımın bir anda yandaki bütün tuşları çalışmamaya başladı.(güç butonu, ses açma ve kısma, sessize alma.)Telefonu salladığım zaman içinden bir ses geliyor acaba soketi çıkmış olabilir mi? Soketi takmak için fazla parça sökülmüyorsa, evde kendim cihazı açarak soketi yerine takabilirim.

Herkese iyi günler.
iPhone 8 Plus cihazımın bir anda yandaki bütün tuşları çalışmamaya başladı.(güç butonu, ses açma ve kısma, sessize alma.)Telefonu salladığım zaman içinden bir ses geliyor acaba soketi çıkmış olabilir mi? Soketi takmak için fazla parça sökülmüyorsa, evde kendim cihazı açarak soketi yerine takabilirim.
Telefonu tamamen sökmen gerekecek. Tuşlar bir darbeyle oynamış olabilir. Teknik servise verin.

Bir de durup dururken mi oldu bu ? Yeniden başlatmayı denedin mi ?

Güç tuşu, ses açma kısma ve arka kamera mikrofonu set halinde oluyor ve arkada kaldığı için değişimi/takması biraz zahmetli olup uğraştırıyor. Arka kamera ile video çekip ses gelip gelmediğine bakar mısın?

Herkese iyi günler.

Hocam bu işlerde tecrübeli değilseniz bence hiç uğraşmayın direk paraya bakmazsanız Fppro'ya gönderdin kendiniz denerseniz telefona daha fazla zarar verebilirsiniz ayrıca yenilenmiş mi aldınız?

Herkese iyi günler.

Siz denemeyin. Soketi takacağım diye telefonun diğer parçalarına zarar verebilirsin. Bilen bir telefoncu var ise orada yaptırabilirsin.

Telefonu tamamen sökmen gerekecek. Tuşlar bir darbeyle oynamış olabilir. Teknik servise verin.

Bir de durup dururken mi oldu bu? Yeniden başlatmayı denedin mi?

Hocam darbeyle alakalı olmuş olamaz, çünkü telefonu düşürmedim. Yeniden başlatmayı denedim ancak bir faydası olmadı.

Güç tuşu, ses açma kısma ve arka kamera mikrofonu set halinde oluyor ve arkada kaldığı için değişimi/takması biraz zahmetli olup uğraştırıyor. Arka kamera ile video çekip ses gelip gelmediğine bakar mısın?

Teşekkür ederim hocam. Videoyu çektim, ses geliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı