iPhone 8 şarjı hızlı bitiyor

utkuuuu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu pazartesi günü 5500TL'ye iPhone 8 aldım fakat şarjı 1 saatte yaklaşık %30~%40 arası gidiyor (Müzik dinleyip Instagramda takılıyorken) . Pil sağlığı %86. Bataryayı değiştirsem sorun geçer mi yoksa farklı bir sorun olabilir mi? Bir de telefonda şarkı dinleyip Instagramda takılırken bile çok ısınıyor yine bunun nedeni batarya mıdır?Teşekkürler.

Son düzenleme:
Tuşlu iPhone modellerinin bataryası zaten berbat üstüne sağlığın da %86 olduğu için değiştirmek yerine powerbank ile gez. Kablosuz şarj powerbankleri kullanabilirsin pratik olur. Bu bütçeye keşke iPhone almasaydınız.

Merhaba. Bu pazartesi günü 5500TL'ye iPhone 8 aldım fakat şarjı 1 saatte yaklaşık %30~%40 arası gidiyor. Pil sağlığı %86. bataryayı değiştirsem sorun geçer mi yoksa farklı bir sorun olabilir mi? Teşekkürler.

Güncelleme desteğini geçtim bataryası günümüzde çok düşük. Gerçekten 5500 TL'ye daha iyi Android alabilirdiniz.

Güncelleme desteğini geçtim bataryası günümüzde çok düşük. Gerçekten 5500 TL'ye daha iyi Android alabilirdiniz.

Ya kabul ediyorum ama zaten IPhone'ye gecis yapmak istedigim icin 8 aldim ama fikrin icin teşekkür ederim. Bir de ustteki yaziya ufak bir şey ekledim ona da bakar misin?

Bu bütçede bu kadar eski bir telefon almak yerine daha güncel bir Android alabilirdiniz. İllaki iPHONE olsun diyorsanız katlanacaksınız iPhone sevdalılığını bırakın lütfen.

Ya kabul ediyorum ama zaten IPhone'ye gecis yapmak istedigim icin 8 aldim ama fikrin icin teşekkür ederim. Bir de ustteki yaziya ufak bir şey ekledim ona da bakar misin?

Telefon eski olduğu için haliyle donanımda eski bu yüzden ısınma sorunu normal olabilir. Ayrıca sıcak havalarında bi' nevze etkisi olabilir.

@Leon dayının dediği gibi batarya ömrü çok düşük bir de sıcak havalarda etki yapabiliyor.
Geçen araba köye gittim, annem benden video istedi bende atim diyecektim telefon aşırı sıcak uyarısı verip kendisini kapattı :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00