iPhone 8 stabil çalışmıyor

Abdulkadir025

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 8 kullanıyorum pili orijinali ile daha yeni değişti. Pil sağlığı %100 cihazımın herhangi bir donanımsal sorunu ya da pil dışında tamiri yok. Full orijinal denilebilir. iOS 15.3.1 yazılım sürümünü kullanıyorum yani en güncel fakat özellikle Bus Simulator Ultimate ve dream leauge soccer gibi oyunlarda ciddi takılma ve kasmalar mevcut. Oyunu durdurup ana ekrana döndüğüm zaman kasmalar bir süreliğine arayüzde de devam ediyor. Hatta bazen normal kullanımda bile takılma oluyor arayüzde. Bu yüzden iPhone stabil falan değil kardeşim. Ha şimdi derseniz senin iPhone 8'in var ondan kaynaklıdır, iPhone 8 çok güncel bir cihaz halen. Güncelleme ömrü var ve güçlü bir yonga setine sahip ama kasıyor iOS her şey değil.
Ha bir de şu konu var yıllardır iPhone kullanıcısı olsam da şu bir gerçek Android'in orta segment telefonları bile malzeme yapısı donanımsal sorunu olarak IPhone'den daha iyi daha dayanıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 8 güncel bir telefon falan değil. Gayet eski bir cihaz. Boş konuşmak yerine yeni yazılım yüklemeyi deneyebilirsiniz. Anladığım kadarıyla orijinal Apple pili kullanmamışsınız. Ne bekliyordunuz?

iPhone 8 kullanan ben neden bu tarz sorunlar yaşıyorum?
Pilinizi Apple servisinde mi değiştirdiniz acaba?
iPhone 8 güncel bir telefon falan değil. Gayet eski bir cihaz. Boş konuşmak yerine yeni yazılım yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Afedersiniz ama şu an çıkan “güncel” çoğu Samsung cihazdan ya da Xiaomi cihazdan daha güçlü.

Pilinizi Apple servisinde mi değiştirdiniz acaba?

Afedersiniz ama şu an çıkan “güncel” çoğu Samsung cihazdan ya da Xiaomi cihazdan daha güçlü.

Hayır bir tanıdık var orijinal batarya taktığını gösterdi yani orijinal olmadığına adım kadar eminim ama taktırdık bir kere ikincisi orijinal pilim değişmeden önce de aynı durumlar vardı orijinal pil sağlığım %74'dü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…