Gürkan Akkuş
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: Amd Rayzen 5 5500 Anakart: Asus Prime B450M-K II Ekran Kartı: Nvidia GeForce Asus Dual RTX 4060 Ram: 8x8 Gskill Ripjaws 3200mhz cl16 ram SSD: Adata Legend 750 500 GB M.2 + Longline 120 GB Sata SSD + Segate 500 GB HDD + WD Blue 320GB HDD Kasa: Rampage Carishma Mesh+ Rampage 650W 80+ Bronz Sertifikalı PSU
- Meslek
- Bilişim Teknolojileri Öğrencisi
Hocam şu anki 6S yenilenmiş hiçbir sorunu yok ve evet Jailbreak fantezilerim var 6S şu anda Jailbreak'li neden honkong cihazı alayımki?
Ve iPhone 8 kamerasını deneyimleme şansım oldu 8 gercekten 6S ile hiç fark göremedim gözümde beğenemedim 8'in kamerasını.
Şöyle honkong cihazlarının kilidi açılmış oluyor. Bir de biraz daha oynanmaya müsait bildiğim kadarıyka yanlış bilgim yoksa ama kamera kalitesi vs farklı mesela şöyle söyleyeyim ben bir TR cihazı 13 le Irak cihazı 14 Pro Max'i yan yana getirdim Irak cihazı çok dandik ve kamerası leş bir Türkiye X i ile benim kullandığım Amerika X ini yan yana getirdim Amerika olan yani bendeki daha akıcı daha iyi ülkeler arası çok ciddi farklar oluyor kilidi açıktan kastımda tüm ülkelerde tüm sımler ile çalılıyor telefon.
Jailbreak hoonkong. Konusunda yanlışım olabilir bilen biri düzeltebilir pek merakım yok Jailbreak tarafında.
Son düzenleme: