iPhone 8 vs iPhone 7 Plus

Fotoğraf video çekmiyorsunuz anladığım kadarıyla.

2. telefonum iPhone 6 64 GB şu an X in yaptığı her şeyi yapıyor bana parası olmayana güzel telefon.

En son sürüm 18 olsun IPhone'den anlamıyosanız lütfen konuyu saptırmayın.
İphone dosya boyutu olarak androidlerden daha çok kullanıyor, zamanında android 1gb iken ios uygulamasının 8gb olduğunu gördüm mesele anlamamak değil. OT gibi kullanacaksın o cihazları alırsan.

Kamerayla çok işim var yani cidden her gün fotoğraf çekiyorum diyebilirim.

Yani bizde bir 7 Plus var kamerası gerçekten güzel çekiyor inan 8'i hiç denemedim araya kaynayan bir model dediğim gibi 1-2 koyup Face ID çalışmayan X alınır.

2. telefonum iPhone 6 64 GB şu an X in yaptığı her şeyi yapıyor bana parası olmayana güzel telefon.

Hocam anlamıyorum 6S bile güzel cihaz hani X al 12 13 al yani ne bileyim ben iPhone 11 aldım kullanamadım tuşu olmadığı için eski IPhone'ler ile takılıyorum şahsen eski cihaz IPhone'leri daha çok beğeniyorum.

Yani bizde bir 7 Plus var kamerası gerçekten güzel çekiyor inan 8'i hiç denemedim araya kaynayan bir model dediğim gibi 1-2 koyup Face ID çalışmayan X alınır.

Hocam 11 almıştım kullanamadım sattım ben hani zevkine almak istiyorum daha çok.

Hocam anlamıyorum 6S bile güzel cihaz hani X al 12 13 al yani ne bileyim ben iPhone 11 aldım kullanamadım tuşu olmadığı için eski IPhone'ler ile takılıyorum şahsen eski cihaz IPhone'leri daha çok beğeniyorum.

13 al diyemem 12 al diyemem 11 al diyemem ki XS ve X bariz şekilde 11'den iyi ülkedekilerin 11 sevdasını anlayamadım sadece X le 8 denk telefonlar olduğu için dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…