iPhone 8 vs Redmi Note 11/11S

HakanDogan

Kilopat
Telefon almayı düşünüyorum. EasyCep sitesinde iPhone 8 64 GB 6250 TL. Telefon yenilenmiş sıfır ayarında deniliyor. Diğer alternatiflerimden birisi Redmi Note 11 veya 11S. Benim istediğim iyi bir kamera ve iyi bir batarya performansı bütçem en fazla 6500. Sizin başka bir öneriniz varsa önerebilirsiniz.

Telefon almayı düşünüyorum. EasyCep sitesinde iPhone 8 64 GB 6250 TL. Telefon yenilenmiş sıfır ayarında deniliyor. Diğer alternatiflerimden birisi Redmi Note 11 veya 11S. Benim istediğim iyi bir kamera ve iyi bir batarya performansı bütçem en fazla 6500. Sizin başka bir öneriniz varsa önerebilirsiniz.

6 GB RAM , iyi bir kamera (bence) 128 GB ve sıfır.Tabii ki bu.

iPhone 8'in bataryası o kadar kötü değil gözün korkmasın. Günü rahat çıkarırsın ama iş oyun oynamaya gelince batarya vakumlanır.

Telefon almayı düşünüyorum. EasyCep sitesinde iPhone 8 64 GB 6250 TL. Telefon yenilenmiş sıfır ayarında deniliyor. Diğer alternatiflerimden birisi Redmi Note 11 veya 11s. Benim istediğim iyi bir kamera ve iyi bir batarya performansı bütçem en fazla 6500. sizin başka bir öneriniz varsa önerebilirsiniz.

iPhone 8+Deji batarya almanı tavsiye ederim.

Yenilenmiş 6250₺ almak yerine ikinci elde üstüne koyup SE 2020 alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı