iPhone 8 vs SE 2020 vs A51

• Konuyu başlatan Mhk05
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.519

Mhk05

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhabalar ben telefon almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Aşağıya linkleri bırakacağım ve isteklerime buraya yazacağım bana yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdi ben hiç iPhone kullanmadım ama iPhone kullanma sevdası geldi bana. Ben de iPhone 8'e karar verdim ve onu almayı planlıyorum. Ama son 2 güncelleme hakkı kaldı. Bir yandan da Samsung Galaxy A51 bastırıyor. Ben aslında o kadar büyük bir ekran sevmem fakat batarya konusunda iPhone beni kaybediyor. Ama ne hızından ne de bir şeyden eksik sunuyor, yani iPhone batarya hariç her şeyden kusursuz.

A51'i alırsam beni güncelleme konusunda götürür, her şeyde götürür ama kararsızım. Çünkü hiç iPhone kullanmadım bir de başlıkta olduğu gibi SE 2020 almayı da düşünüyorum. Çünkü çok güncel ve içinde iPhone 11 kamera bulunduran bir telefon.

Sizce bu 3 telefondan hangisini almalıyım? IPhone'ların şarjı bitse bile en azından hızlı şarj seçeneği ile 50 dakikada fullerim, yorum size kalmış.
Not: Eğer bütçem düşmezse SE 2020 alacağım düşerse iPhone 8E yönelmeyi planlıyorum iPhone 8 ikinci eldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 8 le SE 2020'yi yazman biraz değişik geldi bana aynı kasa sonuçta güçlü işlemci ve kamera istiyorsan SE 2020 bunlardan feragat etmek istiyorsan 8.A51'de tahminimce 2 sene sonra keser güncellemeyi yeni iPhone kullanmak istiyorsanız A13'e sahip iPhone SE 2020'yi tercih etmenizi öneririm.

2 Sene sonra güncellemesi bitse bile son aldığı güncelleme ile 2 sene daha çok rahat bak altını çiziyorum çok rahat kullanırsın bir 2 sene daha 1 tık düşük kullanırsın ama anlamazsın bile şu an iOS 11'li 5S kullanıyorum hala taş. Şu örneği verebilirim bu aralar letgoda geziyorum stabilizasyonu sıkıntılı bir uygulama aşağı çektikçe kasmaya başlar yüklendikçe yorar yanımda Huawei Y7 2019 kullanan arkadaşım var adam letgoda 2 tur aşağı inemiyor kasma donmadan telefonda uygulama açamıyor 6 senelik 5S le kıyaslama yapmam bile bence iPhone almalısın büyük ekran istiyorsan uyugun fiyatlı 8 Plus küçük ekran fark etmez diyorsan SE2020. he birde kamera tarafı var 4 kamera filan hikaye

Galaxy A51’in direkt üstünü çizin pek iyi bir model değil, üstüne bir de Exynos. 🥵

iPhone 8 sıfır olarak alınmamalı, 2.elde ederi var ama sıfır fiyatını haketmiyor.

Bu durumda zaten en iyi seçenek olan SE 2020 kalıyor, her yönden bakıldığında 8’den daha iyi.

Başka Android alternatifi isterseniz Galaxy M51 öneririm.

Son düzenleme:
Hocam normal bir kullanımda yani sabah 8 akşam 9 mesela, oyun, dizi vb. olmadan Instagram, WhatsApp vb. kaç şarjınız kalıyor cevaplarsanız sevinirim.
80 ile açtım 19 şu an. Yaklaşık 3 saat açık 30 dakika kapalı ekran gözüküyor. Dediğiniz kullanıma uygun diye düşünüyorum, toplam 1.5 saat Instagram gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı