iPhone 8 vs Xiaomi Redmi Note 11

Bütçe
6500

auphy_4341

Decapat
Daha fazla  
Elimde 6 aydır kullandığım ve aldığıma pişman olduğum bir telefon, Xiaomi Redmi Note 11 var. Pişman olma sebebim yazılımı, donanımı bu fiyata rezalet ötesi bir telefon olmuş. 3 yıldır aynı telefonu kullanan dayım var, onda da Xiaomi bir marka var ve bayağı eski bir model. Yeni modelleri becerememişler kısaca. Rezaleti kısaca şöyle açıklayayım. 2 adet basit dandik oyunda (going balls, Clash Royale) dahi ısınıp kendini uzun sürede yeniden başlatan bir telefon. Uzun süre dememin sebebi oyun en az 5 dakika aynı ekranda takılı kalıp, kendisini yeniden başlatıyor ve "System yanıt vermiyor" hatası ile karşılaşıyorum. Bu yazılım ağırlıklı sıkıntılı kıs mıydı, bir gün şarjdan çıkarttığımda yemyeşil bir ekranla karşılaştım ve şarjda en fazla 1 saat bırakmışımdır. Bu sıkıntı birkaç saat sonra geçmiş olsa da hala canımı sıkıyor. Telefonu satıp üzerine para ekleyerek 8/8 Plus almak mı yoksa telefonu garantiye göndermek mi? Şu an iPhone çok mantıklı geliyor ancak danışmak sağlıklı olur diye sormak istedim.

iPhone 8, Redmi Note 11'den kat kat iyi performans olarak. Tercih sizi tabi.

Ben olsam 8 plus alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…