iPhone 8 yerine şimdi Redmi Note 12 Pro Plus 5G vs bekleyip iPhone 12-13

paWel

Hectopat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD
Arkadaşlar merahaba, şu an da iPhone 8 kullanmaktayım, pili ile beni hayli üzmekte, telefonumu yenileyeceğim. Babam diyor ki bu yaz beklersen veya daha sonra iPhone 13 alırım, (ben yurt dışı 16 almayı düşünüyorum) veya şu an da hemen benim Redmi Note 12 Pro Plus 5G'yi vereyim, sizce ne yapmalıyım?

Bütçeniz nedir hocam?

Babam sene başında bütçe vermek yerine, iPhone 12 dedi onun fiyatında dedi. Yani bir bütçe yok 12 ne kadar ederse o kadar.

Öncelikle Redmi serisini önermiyorum. O paraya vermek aşırı mantıksız olur, pişman olursunuz. iPhone 13 bir nebze daha uzun yıllar götürebilir. Yurt dışı 16 alma düşüncesi varsa olabilir iPhone merakı da varsa tabii ki. Babanız size alacağı için şu an pek bir şey söylemek zor, beklemenizi öneririm.

Huawei Pura 70 nasıl sizce arkadaşlar?

Huawei serisinde Google hizmetleri bulunmuyor.

Güncel olarak babam ile cihazları değiştirdik Redmi kullanıyorum 1-2 haftadır, Cihaz bende kamerası da güzel 2 gün şarj süresi veriyor. Ön kamerası kötü sadece, o kadar.

14T alınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…