Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.872 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı Salı 08:56 #1 12'den bir süreliğine geçmek zorunda kaldım. Mobil veri çok daha hızlı, Wi-Fi çok yavaş. Wi-Fi normalde bu kadar yavaş değil.
12'den bir süreliğine geçmek zorunda kaldım. Mobil veri çok daha hızlı, Wi-Fi çok yavaş. Wi-Fi normalde bu kadar yavaş değil.
EAÇ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GameGaraj Slayer r9t Cinsiyet Erkek Salı 09:34 #2 Matrixxx7 dedi: 12'den bir süreliğine geçmek zorunda kaldım. Mobil veri çok daha hızlı, Wi-Fi çok yavaş. Wi-Fi normalde bu kadar yavaş değil. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi çekim gücü iPhone 12'ye göre düşüktür. Wi-Fi'ya uzaktan mı bağlanmaya çalışıyorsunuz?
Matrixxx7 dedi: 12'den bir süreliğine geçmek zorunda kaldım. Mobil veri çok daha hızlı, Wi-Fi çok yavaş. Wi-Fi normalde bu kadar yavaş değil. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi çekim gücü iPhone 12'ye göre düşüktür. Wi-Fi'ya uzaktan mı bağlanmaya çalışıyorsunuz?
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.872 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı Salı 10:07 #3 EAÇ dedi: Wi-Fi çekim gücü iPhone 12'ye göre düşüktür. Wi-Fi'ya uzaktan mı bağlanmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Uzaktan mı derken sinyal en yüksekte, mobil veri neden ona göre daha hızlı?
EAÇ dedi: Wi-Fi çekim gücü iPhone 12'ye göre düşüktür. Wi-Fi'ya uzaktan mı bağlanmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Uzaktan mı derken sinyal en yüksekte, mobil veri neden ona göre daha hızlı?
EAÇ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GameGaraj Slayer r9t Cinsiyet Erkek Salı 20:02 #4 Matrixxx7 dedi: Uzaktan mı derken sinyal en yüksekte, mobil veri neden ona göre daha hızlı? Genişletmek için tıkla... Internetınız kaç megabit kullandıgınız Wi-Fi yani.
Matrixxx7 dedi: Uzaktan mı derken sinyal en yüksekte, mobil veri neden ona göre daha hızlı? Genişletmek için tıkla... Internetınız kaç megabit kullandıgınız Wi-Fi yani.