Berk.Aydemir Hectopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 256 31 Ocak 2019 #11 utkucan9 dedi: Mi 9 yerine yeni seri olan Cepheus'u bekle. Antutu puanı XS ile çok yakın. Genişletmek için tıkla... Fiyatı tahminen kaç ₺ olur?
utkucan9 dedi: Mi 9 yerine yeni seri olan Cepheus'u bekle. Antutu puanı XS ile çok yakın. Genişletmek için tıkla... Fiyatı tahminen kaç ₺ olur?
DoctorSpeedy Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #12 Aramızda baya şanslı kişiler var. Ben de kulaklığın mikrofon kablosunu kopardım geçen akşam şans işte. Bu arada mi 6 kullanıyorum dibine kadar öneririm. Xiaomi pişman etmez.
Aramızda baya şanslı kişiler var. Ben de kulaklığın mikrofon kablosunu kopardım geçen akşam şans işte. Bu arada mi 6 kullanıyorum dibine kadar öneririm. Xiaomi pişman etmez.
Fartomy Hectopat Katılım 12 Ekim 2018 Mesajlar 38 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Kotu Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenim Fedaisi 31 Ocak 2019 #13 utkucan9 dedi: Mi 9 yerine yeni seri olan Cepheus'u bekle. Antutu puanı XS ile çok yakın. Genişletmek için tıkla... Ne farkı var Mİ 9 ile? İşlemcileri de aynıymış sanırım çok fazla bilgi olmasa da telefon hakkında.
utkucan9 dedi: Mi 9 yerine yeni seri olan Cepheus'u bekle. Antutu puanı XS ile çok yakın. Genişletmek için tıkla... Ne farkı var Mİ 9 ile? İşlemcileri de aynıymış sanırım çok fazla bilgi olmasa da telefon hakkında.