iPhone 8'den Samsung A24 veya A34'e gecilir mi?

al1han_7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçe 5-6-7k iPhone 8 alırsam telefoncudan alacağım eğer A34 ve A24 alırsam yurt dışı alacağım aynı fiyat bandında XS var ama yurt dısı. 20.000 TL actırma parası vermeden kullanabilir miyim? (veya baska telefon öneriniz var mı eğer Android'SE yurt dısı da olur)

A24 tırt cihaz. A34 bir ihtimal olabilir. iPhone 8 artık eskidi. Ama yurt dışı almaya değmez A34'ü. Server kaydı var mı bir bilgim yok.

A34 alabilirsiniz

İphone 8 eski olsa bile o 2 cihaza hala taş çıkartır. Güncelleme konusunda da çoğu uygulamanın 2026 ya kadar sorunsuz çalışacağını düşünüyorum. İphone5s bile hala whatsapp destekliyor. Günlük kullanım ve sosyal medya için fazlasıyla yeterli bi telefon. Tek problemi bataryası oyun oynarken vesaire şarj hızlı biter.

Sakın öyle bir hata yapmayın iPhone 8 tekler ikisini de. Buraya gelip bana fan boy muamelesi yapmayın objektif olun biraz.

A34'ü nasıl yurt dışı alacaksın?

A34'ü nasıl yurt dışı alacaksın?

Abim mühendis şu an doğuda günes paneli montajlıyor gecen sefer tatil icin buraya gelirken ablama Xiaomi 12 Pro getirdi eğer istediğin olursa söyle dedi ama cok yüklenmek istemiyorum.

Sakın öyle bir hata yapmayın iPhone 8 tekler ikisini de. Buraya gelip bana fan boy muamelesi yapmayın objektif olun biraz.

Batarya işini nasıl çözeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…