iPhone açılmamış uygulamayı açılmış gibi göstermesi

Arama planlarsan onlar arayabiliyor. İos un hacklendiği ben görmedim. Apple uzaktan cihazına erişimi yani cihazda ne olup bittiğini nasıl öğreniyor diyorsan da mail ile attığı eklentiyi cihazında açınca anlık rapor gönderiyor. Bu sayede öğrenebiliyor.

Uzaktan müdahale yok ki. Imeı den cihazı kontrol etmesiyle alakalı internette herhangi bir şey var mı? Her zaman gönderilen verilen anonim olur. Imei li veri akışını ancak sen e-posta ekindekini tıklayıp gönderebilirsin. Onun dışında ımei den erişemez. Tabi resmî şekilde. Tabi yanlışta biliyor olabilirim. Ondan link istedim.

Müdahale etmek için evet aynen dediğin gibi. Ama ilk aradığında senin cihazını kendi sisteminde açık bir şekilde görebiliyor. Sorunun ne olduğunu anlayabiliyor. Yani yazılımsal mı yoksa donanımsal mı sorun var kendisi bunu tespit edebiliyor. Apple cihazlar kapalı bir sistem kullandığından yetkili kişi istediği gibi senin cihazını görebilir. Nerede olduğunu anlayabilir. Daha sonra eğer sorun yazılımsal ise senin de dediğin gibi sana e-posta ile bir uygulama yolluyor ve cihaza uzaktan müdahaleye başlıyor. Başıma gelmişti iki sistemide tecrübe etmiştim ve oradaki ilgili kişi açıklamıştı bana. Sorun donanımsal ise zaten mecbur ya Apple'a gideceksin yada Apple'ın yetkilendirdiği bir servise gideceksin.

Konuyla alakalı link filan atar mısın demiştim. Yine tekrar ediyorum. İmei li veri akışını ancak sen e-posta ekindekini tıklayıp gönderebilirsin. Onun dışında ımei den erişemez. Apple yazısı: Analiz, tanılama ve kullanım bilgilerini Apple ile paylaşma . Güncel iPhone cihazlarda uzaktan erişim yoktur. iOS 9 ile geldi sanırım. Android 6 da uzaktan erişim var. Tabi resmî yol ile.

Son düzenleme:
Neyin linkini atayım? Yaşadım diyorum tecrübe ettim diyorum bir yerde okudum demiyorum. Aradığımda standart olarak benden IMEI ve seri numarasını istedi. Daha sonrasında cihazdaki yazılımsal sorunu açıkladı bana ve yapılması gerekenleri bulunduğum konuma yakın olarak söyledi.

Cevap veririrseniz. Lütfen ek sununuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…