iPhone ahize mikrofonunda dip ses oluşuyor

miyahari

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ5-3470
HD Graphics 6850
6GB RAM
300W Power Supply
Asus AOC 75hz 22.inch
asus p8h61-m lx r2.0
120gb SSD
1tb HDD
Meslek
Lise Öğrenci
Normal kameradan video çekiyorum, çalışıyor. Ama ön kameradan çekince ses aşırı az, yani dip ses bayağı var. Ahizeye yaklaşınca sesim normal oluyor, uzaktan aşırı az duyuluyor, bağırınca bile az. Instagram'da sıkıntı yok, ön arka kamera çünkü ikisinde de video çekerken ön ve arka mikrofon kullanılıyor. WhatsApp'ta ön ve arkada da sorun var, ikisi de ahize mikrofonunu kullanıyor çünkü. Neyse işte, ahizeyi her türlü temizledim ama hala aynı. Siri de çalışmıyor, çünkü o da ahize mikrofonunu kullanıyor, ancak çok yaklaştığımda çalışıyor. Neden böyle oluyor, tek çözüm servis mi?

Cihazına sıvı teması veya cepteyken mikrofonun tıkanması gibi bir durum oldu mu değerli kardeşim?

Cihazına sıvı teması veya cepteyken mikrofonun tıkanması gibi bir durum oldu mu değerli kardeşim?

Vallahi ahize mikrofonu sorunlu sadece kulak çöpünü ıslatıp temizlemiştim ama bir sorun olmamıştı. Ayrıca ben alt sat yapıyordum zamanında IPhone'larımda, bir zamandan sonra bu sorun hep oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ahize mikrofonu sorunlu sadece kulak çöpünü ıslatıp temizlemiştim ama bir sorun olmamıştı. Ayrıca ben alt sat yapıyordum zamanında IPhone'larımda, bir zamandan sonra bu sorun hep oldu.

Cihaz sesli veya basınçlı bir ortama girdiyse belki fiziksel müdahale gerekebilir, sorununu tam anlamadım. Onun dışında başka programlarda hangi mikrofonun hatalıysa o mikrofonu başka programda dene. Eğer sorun yoksa yazılımsaldır.

Cihaz sesli veya basınçlı bir ortama girdiyse belki fiziksel müdahale gerekebilir, sorununu tam anlamadım. Onun dışında başka programlarda hangi mikrofonun hatalıysa o mikrofonu başka programda dene. Eğer sorun yoksa yazılımsaldır.

Ön kameranın calıstıgı her programda az geliyor donanimsal sorun sıvı teması olabilir diye dusunuyorum cunku temizlerken kaçmış olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı