Adam mobil oyun oynamak istiyorsa, işi dışarıdaysa bilgisayar almanın ne gibi mantığı olabilir açıklar mısın? Ayrıca kasabilir ne demek? Bana bu telefonun kasacağı 1 tane mobil oyun gösteremezsin. Konu sahibini saçma sapan yanlış yönlendirmeyin.
Bunlar dışında bence bu telefon alınmaz. Aynı fiyatlara S25 ultra varken o tercih edilmeli. Onun harici eğer bekleyebilirsen S26 ultra beklemek mantıklı olur.
Babamda sadece haftada 3 saat izin veriyor bilgisayara, telefona her gün 2 saat izin veriyor. Niye böyle saçma bir kural var anlamıyorum sırf bu kural yüzünden 4070'imi satmak zorunda kaldım.
Babamda sadece haftada 3 saat izin veriyor bilgisayara, telefona her gün 2 saat izin veriyor. Niye böyle saçma bir kural var anlamıyorum sırf bu kural yüzünden 4070'imi satmak zorunda kaldım.
Telefon gereksiz pahalı ve PttAVM'den alırsanız başınız ağrır iPhone 16e şu an en alınabilir model 16e al üstüne aksesuar falan alırsın bende 16E'ye geçmeyi düşünüyorum.
Ram,batarya vs. Daha iyide kamera daha iyi ve dinamik ada var bunun gibi sebeplerle bence 15 daha iyi ve pttawm'yi saymassak 17 daha ucuz bi sorucam inşalah kabul eder.