iPhone Air alınır mı?

Bütçe
70.000
Telefon alacağım diyorsan da başka modellere yönelmeni tavsiye ederim. Hem pahalı hem de kasabilir bir de Java oyunları oynayamazsın.
Adam mobil oyun oynamak istiyorsa, işi dışarıdaysa bilgisayar almanın ne gibi mantığı olabilir açıklar mısın? Ayrıca kasabilir ne demek? Bana bu telefonun kasacağı 1 tane mobil oyun gösteremezsin. Konu sahibini saçma sapan yanlış yönlendirmeyin.

Bunlar dışında bence bu telefon alınmaz. Aynı fiyatlara S25 ultra varken o tercih edilmeli. Onun harici eğer bekleyebilirsen S26 ultra beklemek mantıklı olur.

@Ahmet_Atakol iPhone mu alacaksın yoksa Android önerilerine açık mısın?

Air modelini kabul edip 17 düz modeli kabul etmiyorsa 17 modelinin daha iyi olduğunu anlatın.

Telefon gereksiz pahalı ve PttAVM'den alırsanız başınız ağrır iPhone 16e şu an en alınabilir model 16e al üstüne aksesuar falan alırsın bende 16E'ye geçmeyi düşünüyorum.

Air'dan da kötü ya. Ne dinamik ada var, 60Hz tek kamera. Onun yerine 15 daha mantıklı bence. Aralarında 6000 gibi bir şey var.

Air modelini kabul edip 17 düz modeli kabul etmiyorsa 17 modelinin daha iyi olduğunu anlatın

Ya ondan değil arasında 8000 lira fark var ya babam 2000TL'yi bile önemseyen adam.

Air'danda kötü ya ne dinamik ada var 60Hz tek kamera onun yerine 15 daha mantıklı bence aralarında 6000 gibi bir şey var.

RAM, batarya ve işlemci tarafında 16e daha iyi ve Air'da tek kamera o 100k.
Edit; burada 15 ile kıyasladım Air ile değil.

Babam 2000TL'yi bile önemseyen adam.

iPhone 17 daha ucuz iPhone Air garantisiz ve tekinsiz bir satıcıydı.

Ram,batarya vs. Daha iyide kamera daha iyi ve dinamik ada var bunun gibi sebeplerle bence 15 daha iyi ve pttawm'yi saymassak 17 daha ucuz bi sorucam inşalah kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…