iPhone Air fiyatları düşer mi?

CozyNanobot

Picopat
Daha fazla  
Selamlar iyi sosyaller. Sizce iPhone Air'in fiyatları düşer mi? Ne kadar düşer? Gördüğüm kadarıyla pek satmayan bir model olmuş.

Selamlar iyi sosyaller. Sizce iPhone Air'in fiyatları düşer mi? Ne kadar düşer? Gördüğüm kadarıyla pek satmayan bir model olmuş.
Düşmez hocam. O paraların da kesinlikle telefonu değil. 17 Pro veya 17 almanız daha iyi yatırım olur paranız açısından.

Samsung S25 Edge de alınmadığ, talep görmediği için yirmi bin civarı fiyat düşüşü oldu ama aynısını iPhone Air'da görür müyüz bilemem.

Samsung S25 Edge de alınmadığ, talep görmediği için yirmi bin civarı fiyat düşüşü oldu ama aynısını iPhone Air'da görür müyüz bilemem.

Hocam aslında tam olarak bunu merak ediyorum. Açıkçası Türkiye'de bu ürünün bu fiyatta satın alınmadığını görüyorum Hepsiburada'da vesaire. Tahmini ne kadar düşer acaba çünkü satmadıkça düşmez mi? Napacaklar ellerinde mi kalacak?

256 GB baz model için Hepsiburada 89K. Apple resmi sitesi 98K. Daha da düşmez diye düşünüyorum.

Valla düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…