serkie Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Macbook pro m2 max Desktop: Amd Ryzen 7 7800 / RX 7700XT Phone: iphone 15 pro & huawei pura 80 pro & google pixel 9 pro xl Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #11 CozyNanobot dedi: Hocam forumda da göremedim deneyimleyeni konuyu da o yüzden açmıştım. Merak ediyorum açıkçası almaktan ziyade. Genişletmek için tıkla... Ben de o nedenle bire bir deneyen var mı diye merak ettim. Kağıt üzerinde özelliklerini az çok anlıyoruz ama günlük kullanımda ne vaat ediyor, mutlu eder mi, eski bir pro cihazdan geçmeye değer mi, +-leri neler gibi sorular kafamı kurcaladı.
CozyNanobot dedi: Hocam forumda da göremedim deneyimleyeni konuyu da o yüzden açmıştım. Merak ediyorum açıkçası almaktan ziyade. Genişletmek için tıkla... Ben de o nedenle bire bir deneyen var mı diye merak ettim. Kağıt üzerinde özelliklerini az çok anlıyoruz ama günlük kullanımda ne vaat ediyor, mutlu eder mi, eski bir pro cihazdan geçmeye değer mi, +-leri neler gibi sorular kafamı kurcaladı.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.869 Makaleler 3 Çözümler 9 7 Ekim 2025 #12 Air bence hoş telefon güçlü de ama o fiyatı asla hak etmiyor en azından ülkemizde 1. telefon olabilecek bir telefon değil.
Air bence hoş telefon güçlü de ama o fiyatı asla hak etmiyor en azından ülkemizde 1. telefon olabilecek bir telefon değil.
oguzvusi Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:00 #13 Burhan61 dedi: 16 Pro'da kalın hocam Air denedim 16 Pro çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende 16 Pro var Air'e gecmek ıstıyorum acaba saçmalar mıyım diye dusunuyorum.
Burhan61 dedi: 16 Pro'da kalın hocam Air denedim 16 Pro çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende 16 Pro var Air'e gecmek ıstıyorum acaba saçmalar mıyım diye dusunuyorum.
CozyNanobot Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:13 #14 oguzvusi dedi: Bende 16 Pro var Air'e gecmek ıstıyorum acaba saçmalar mıyım diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kamerayı arar gibiyiz.
oguzvusi dedi: Bende 16 Pro var Air'e gecmek ıstıyorum acaba saçmalar mıyım diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kamerayı arar gibiyiz.
oguzvusi Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 07:33 #15 CozyNanobot dedi: Hocam kamerayı arar gibiyiz. Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı siz hiç iPhone Air acaba.
CozyNanobot dedi: Hocam kamerayı arar gibiyiz. Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı siz hiç iPhone Air acaba.
CozyNanobot Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 07:59 #16 oguzvusi dedi: Kullandınız mı siz hiç iPhone Air acaba. Genişletmek için tıkla... Yok hocam.