Ne İphone'u ya alsın yeni Nokia 3310 yılan oynasın dursun Boşa masraf kızlar arasında pahalılık moda olmuş, ne için alacakmış İphone'u ne farkı varmış da eski modellerini almıyor. Hep gösteriş yazık.
Telefonda fazla abartıya gerek yok bence. En fazla 1500TL'lik telefon yeterlidir. Mesela ben de G4 Plus var. Oyunu da oynuyorum, render da yapıyorum. Kalan paraya mis gibi PC toplanır, zevkinize kalmış. İsterseniz alın.
Ben kendi telefonumu önerdim mi? Hayır. Zaten piyasaya 2016 yılında çıktı. Bana göre telefona 1500, taş çatlasa 2000 TL'den fazla vermem. PC alırım daha iyi.
Ben kendi telefonumu önerdim mi? Hayır. Zaten piyasaya 2016 yılında çıktı. Bana göre telefona 1500, taş çatlasa 2000 TL'den fazla vermem. PC alırım daha iyi.
Arkadaşlar böyle yazıyorsunuz da acaba orasına birşey olsa 500 TL falan dediğiniz cihazın nasıl yapıldığı hakkında bir fikriniz var mı? Şu videoyu izleyin ilk önce :
Arkadaşlar böyle yazıyorsunuz da acaba orasına birşey olsa 500 TL falan dediğiniz cihazın nasıl yapıldığı hakkında bir fikriniz var mı? Şu videoyu izleyin ilk önce :
Sanki diğer cihazlar farklı yapılıyor. Düşük çözünürlükte ben de iyi performans alırım. 1920x1080 yapsınlar iPhone 7'yi bakalım nasıl performans verecek.