Come on Muco Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 372 20 Nisan 2021 #1 Telefonu ilk aldığımda çok güzel bir alarm sesi vardı, şarkı gibiydi daha çok. Bulamıyorum, nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
Telefonu ilk aldığımda çok güzel bir alarm sesi vardı, şarkı gibiydi daha çok. Bulamıyorum, nasıl yapabilirim?
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 20 Nisan 2021 #2 Saat kısmından alarmı kurduktan sonra seçmeniz gerekiyor. İstediğiniz şarkı orda yok mu? Eğer yoksa herhangi bir bilgisayardan mp3 şeklinde müziği indirip, telefona atarak yine saat kısmından alarmı kurup müziği seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Saat kısmından alarmı kurduktan sonra seçmeniz gerekiyor. İstediğiniz şarkı orda yok mu? Eğer yoksa herhangi bir bilgisayardan mp3 şeklinde müziği indirip, telefona atarak yine saat kısmından alarmı kurup müziği seçebilirsiniz.
hunterg Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #3 Saat uygulamasına gir, sağ üstteki “+” butonuna bas orada alarmı kurarken alarm sesi yazıyor. Kurduğun bir alarm için ise düzenleden yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Saat uygulamasına gir, sağ üstteki “+” butonuna bas orada alarmı kurarken alarm sesi yazıyor. Kurduğun bir alarm için ise düzenleden yapabilirsin.
KS KS Come on Muco Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 372 20 Nisan 2021 #4 Ayarlamayı biliyorum ancak adı nedir ki orijinal alarm sesinin adı ne diye geçiyor. Artı 0 Eksi