Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 11 Aralık 2022 #1 Apple Music deneme uyeligi acip bir parca indirdim ve denedigimde uygulanmiyor. Hala o lanet dit dit radar sesi var. Sabahlari kriz gecirerek uyaniyorum desem yeridir. Ben bunu nasıl degistirebilirim? Eksik bir şey mi yapiyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2022
Apple Music deneme uyeligi acip bir parca indirdim ve denedigimde uygulanmiyor. Hala o lanet dit dit radar sesi var. Sabahlari kriz gecirerek uyaniyorum desem yeridir. Ben bunu nasıl degistirebilirim? Eksik bir şey mi yapiyorum?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #11 Leonidas02 dedi: Cok iyi olur hocam, hala çözülmedi. Gec cevap verdim, kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam. Ama bekleyin bu sefer kendi bilgisayarımda büyük bir sorun çıktı onu çözmeye çalışıyorum geleceğim birazdan. Artı 0 Eksi
Leonidas02 dedi: Cok iyi olur hocam, hala çözülmedi. Gec cevap verdim, kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam. Ama bekleyin bu sefer kendi bilgisayarımda büyük bir sorun çıktı onu çözmeye çalışıyorum geleceğim birazdan.
KS KS Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 12 Aralık 2022 #12 Heiwa9 dedi: Bir şey olmaz hocam. Ama bekleyin bu sefer kendi bilgisayarımda büyük bir sorun çıktı onu çözmeye çalışıyorum geleceğim birazdan. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam. Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: Bir şey olmaz hocam. Ama bekleyin bu sefer kendi bilgisayarımda büyük bir sorun çıktı onu çözmeye çalışıyorum geleceğim birazdan. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #13 Leonidas02 dedi: Tamamdir hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam aşırı geç yazdım biliyorum ama bilgisayarımda büyük sorun vardı. Yazdığınız an söyleyeceğim ne yapmanız gerektiğini. Artı 0 Eksi
Leonidas02 dedi: Tamamdir hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam aşırı geç yazdım biliyorum ama bilgisayarımda büyük sorun vardı. Yazdığınız an söyleyeceğim ne yapmanız gerektiğini.
KS KS Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 15 Aralık 2022 #14 Heiwa9 dedi: Tamamdır hocam aşırı geç yazdım biliyorum ama bilgisayarımda büyük sorun vardı. Yazdığınız an söyleyeceğim ne yapmanız gerektiğini. Genişletmek için tıkla... Onemli degil, sorununuzu cozduyseniz ne mutlu. Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: Tamamdır hocam aşırı geç yazdım biliyorum ama bilgisayarımda büyük sorun vardı. Yazdığınız an söyleyeceğim ne yapmanız gerektiğini. Genişletmek için tıkla... Onemli degil, sorununuzu cozduyseniz ne mutlu.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #15 Leonidas02 dedi: Onemli degil, sorununuzu cozduyseniz ne mutlu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdi satın aldığınız sesi alarm olarak kullanmak mı istersiniz yoksa cihazınıza farklı bir ses yüklemek mi? Artı 0 Eksi
Leonidas02 dedi: Onemli degil, sorununuzu cozduyseniz ne mutlu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdi satın aldığınız sesi alarm olarak kullanmak mı istersiniz yoksa cihazınıza farklı bir ses yüklemek mi?
KS KS Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 15 Aralık 2022 #16 Heiwa9 dedi: Tamamdır hocam şimdi satın aldığınız sesi alarm olarak kullanmak mı istersiniz yoksa cihazınıza farklı bir ses yüklemek mi? Genişletmek için tıkla... Farkli bir ses. Apple music araciligiyla yapmak istedim ancak olmadi yazdigim gibi. Cozulmezse ses satin almayi dusunuyorum. Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: Tamamdır hocam şimdi satın aldığınız sesi alarm olarak kullanmak mı istersiniz yoksa cihazınıza farklı bir ses yüklemek mi? Genişletmek için tıkla... Farkli bir ses. Apple music araciligiyla yapmak istedim ancak olmadi yazdigim gibi. Cozulmezse ses satin almayi dusunuyorum.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #17 Leonidas02 dedi: Farkli bir ses. Apple Music araciligiyla yapmak istedim ancak olmadi yazdigim gibi. Cozulmezse ses satin almayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda 3uTools var mı? Yoksa indiriniz oradan atılıyor ses. Artı 0 Eksi
Leonidas02 dedi: Farkli bir ses. Apple Music araciligiyla yapmak istedim ancak olmadi yazdigim gibi. Cozulmezse ses satin almayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda 3uTools var mı? Yoksa indiriniz oradan atılıyor ses.
KS KS Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 15 Aralık 2022 #18 Heiwa9 dedi: Bilgisayarınızda 3uTools var mı? Yoksa indiriniz oradan atılıyor ses. Genişletmek için tıkla... Anladim ancak Apple Music ile seçili olmasina ragmen radar calmaya devam ediyordu. Bunun hakkinda fikriniz var mi? Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: Bilgisayarınızda 3uTools var mı? Yoksa indiriniz oradan atılıyor ses. Genişletmek için tıkla... Anladim ancak Apple Music ile seçili olmasina ragmen radar calmaya devam ediyordu. Bunun hakkinda fikriniz var mi?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #19 Leonidas02 dedi: Anladim ancak Apple Music ile seçili olmasina ragmen radar calmaya devam ediyordu. Bunun hakkinda fikriniz var mi? Genişletmek için tıkla... Hocam siz nereden ayarladınız alarmı değiştirmek için? Artı 0 Eksi
Leonidas02 dedi: Anladim ancak Apple Music ile seçili olmasina ragmen radar calmaya devam ediyordu. Bunun hakkinda fikriniz var mi? Genişletmek için tıkla... Hocam siz nereden ayarladınız alarmı değiştirmek için?
KS KS Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 15 Aralık 2022 #20 Heiwa9 dedi: Hocam siz nereden ayarladınız alarmı değiştirmek için? Genişletmek için tıkla... Buradan Dosya Ekleri B7478BBC-69B8-4CEE-9885-899391361AA6.png 73,6 KB · Görüntüleme: 60 Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: Hocam siz nereden ayarladınız alarmı değiştirmek için? Genişletmek için tıkla... Buradan