iPhone alınır mı?

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar babamın bana 13 Pro Max 1 TB sözü var. Fakat ben bir telefona bu kadar para vermenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Şu an aklımda bu telefon bütçesinde telefon + laptop almak var. Halihazırda ortalama bir bilgisayara sahibim fakat üniversitede yüksek ihtimal mühendislik bölümlerinden birini okuyacağım için taşınılabilirlik açısından bir laptopa ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Asıl mesele ise laptop almayıp iyi bir telefon mu alayım yoksa ortalama bir telefon alıp üstüne laptop mu alayım? Yorumlarınızı bekliyorum. Düşünmek için daha çok zamanım var fakat direkt karar verip ileride pişman olmak istemiyorum.

Şu an aklımda S21 FE + RTX 3060'lı bir laptop var. Diğer bir seçenek ise masaüstğ sistemi satıp çok daha güçlü bir laptop almak. Masaüstü sistemim i5 11400F ve RX 6600'e sahip.

Mantıklı olan telefon + laptop almak. Tabii telefonda çok vakit geçiriyorsanız sosyal medyayı falan çok aktif kullanıyorsanız telefona yönelmek çok mantıksız değil.

Hocam fazla paylaşım yapmıyorum genelde yüksek gereksinimli oyunlarda oynamıyorum. S21 FE ideal telefon olduğunu düşünmüştüm. Peki masaüstü sistemi satıp daha güçlü bir laptop almak mantıklı mı?

Hocam fazla paylaşım yapmıyorum genelde yüksek gereksinimli oyunlarda oynamıyorum. S21 FE ideal telefon olduğunu düşünmüştüm. Peki masaüstü sistemi satıp daha güçlü bir laptop almak mantıklı mı?

Ben de çok sosyal medya kullanan birisi değilim bende IPhone'den S20FE Ye geçtim gayet de işimi görüyor. Masaüstünü satıp laptop alınacak paraya eklemek mantıklı sonuçta şehir dışına çıktığınız zaman masaüstü kurmaya ortamınız olmayabilir ve evde ki sistem yıllarca boş boş yatacak. O yüzden laptopa yatırım yapmak mantıklı.

Ben de çok sosyal medya kullanan birisi değilim bende IPhone'den S20FE Ye geçtim gayet de işimi görüyor. Masaüstünü satıp laptop alınacak paraya eklemek mantıklı sonuçta şehir dışına çıktığınız zaman masaüstü kurmaya ortamınız olmayabilir ve evde ki sistem yıllarca boş boş yatacak. O yüzden mantıklı.

Teşekkürler hocam. Kafama daha çok yatmaya başladı :D

Arkadaşlar babamın bana 13 Pro Max 1 TB sözü var. Fakat ben bir telefona bu kadar para vermenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Şu an aklımda bu telefon bütçesinde telefon + laptop almak var. Halihazırda ortalama bir bilgisayara sahibim fakat üniversitede yüksek ihtimal mühendislik bölümlerinden birini okuyacağım için taşınılabilirlik açısından bir laptopa ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Asıl mesele ise laptop almayıp iyi bir telefon mu alayım yoksa ortalama bir telefon alıp üstüne laptop mu alayım? Yorumlarınızı bekliyorum. Düşünmek için daha çok zamanım var fakat direkt karar verip ileride pişman olmak istemiyorum.

Şu an aklımda S21 FE + RTX 3060'lı bir laptop var. Diğer bir seçenek ise masaüstğ sistemi satıp çok daha güçlü bir laptop almak. Masaüstü sistemim i5 11400F ve RX 6600'e sahip.
13 Pro Max yerine 13 alabilirsin örneğin.

Hocam S21 FE yerine düz S21 5G tavsiye ederim sonuçta işlemcileri aynı ve S21 5G'nin geniş açı kamerası çok çok daha iyi ekranı da dinamik 120Hz olduğu için ekran süresi fark etmiyor bile.

Evet ülkemizde telefona o kadar para vermek mantıklı değil, S21 FE yerine düz S21 almanızı öneririm, daha prestijli ve kamera donanımlarının arasına bayağı fark var.

Ekran Görüntüsü (12).png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı