iPhone Alınır mı?

Bende iPhone 6 kullanıyorum 2 yıldır şarjı gayet uzun gidiyor donma kasma yok gayet iyi ve kullanımıı kolay bir telefon.

APK indirip kullanıyorsanız, şarkıları MP3 olarak indiriyorsanız bunları iPhone'da unutun korsana kapalı bir işletim sistemi desek yeridir. Müziğe para ona para buna para kısaca özetlemek gerekirse.

Apple’ın iPhone telefonları son derece hızlı, güçlü ve işlevsel. Ama yukarıda da söylendiği gibi korsan tarafına bayağı kapalı. Bunları yapmak için Documents gibi 3. parti uygulamalardan yararlanıyorsun. Ayrıca App Store Türkiye fiyatları, genel olarak Google Play’den pahalı. Bunları da aklında tutman gerekiyor.

Emin ağabey. Seviyorum seni. Cevapladığın için teşekkür ederim.

Öncelikle hangi cihaza geçeceğine göre vereceğimiz cevap değişir fakat genele baktığımızda cihazları çok sorun çıkarmayan ve hızlı cihazlar (samimi olduğum arkadaşlarımdan birisinde 5S var ve cihaz şaşırtıcı hatta saçma bir şekilde donmuyor fakat aynısını 4S için söyleyemeyiz örnek isterseniz), korsana kapalı değiller fakat uğraştırıyorlar (ya IPA dosyasına ihtiyaç var ya da AppValley gibi 3. parti marketler gerekli), pil olarak eski cihazların düz modellerinin (kısaca Plus'lar ve çentikli modeller dışındaki modeller) kapasiteleri düşük, 16 GB'lık cihazlara pek (hatta hiç) bakmayın derim (bakacaksanız bile oyun oynamayı unutun, PUBG Mobile haritalar ile 4 GB yer kaplıyor sadece).
Ben güncelleme alan en düşük cihazlardan (hatta en düşük cihaz) olan 6S+'ı kullanıyorum ve cihazın bir defa teklediğini görmedim, tavsiye ederim (pil olarak 2 gün sonra ilk defa şarja taktım, halen güncelleme alıyor ve IOS 14'ü de alır diye tahmin ediyorum, merdivenden yuvarlanmış olmasına rağmen ekranda çizik yok, tek şikayetim OIS sensörümün bozuk olması ve bu benim cihazı hor kullanmam ile alakalı).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…