The Virtuoso
Hectopat
Evet ben bir Apple taraftarıyım ama S3 Mini'den çok daha ötesinin Android'ini kullandım. iPhone'a geçeli 1,5 sene oluyor. 2010 Android'ini konuşuyormuşum gibi muameleyi kabul etmiyorum.Dostum konuyu Apple taraftarı olmak için mi açtın? Kendim de kullandığım bir sistem ve alakası yok o dediklerinle. S3 Mini zamanında değiliz.
Asıl bana S3 Mini zamanında kaldığımı söyleyenler hala iOS için kişiselleştirme seçeneği az diye eleştiri yapıyor. Son iOS'u siz kullandınız mı asıl?İos ondan çok daha karışık ve kişiselleştirme seçeneği çok daha az.
Ben bu taraftar olmayı anlamıyorum. Takım mı bu da marka tutuyorsun. Şahsen ben hangisi F/P ise onu seçerim ve Apple F/P konusunda baya sınıfta kalıyor.Evet ben bir Apple taraftarıyım ama S3 Mini'den çok daha ötesinin Android'ini kullandım. iPhone'a geçeli 1,5 sene oluyor. 2010 Android'ini konuşuyormuşum gibi muameleyi kabul etmiyorum.
Asıl bana S3 Mini zamanında kaldığımı söyleyenler hala iOS için kişiselleştirme seçeneği az diye eleştiri yapıyor. Son iOS'u siz kullandınız mı asıl?
Haa kişiselleştirmekten kastınız telefona orijinal olmayan türlü türlü launcher yükleyip de stilini, premium halini bozmaksa o Apple'da yok evet. İyi ki de yok.
Evet ben bir Apple taraftarıyım ama S3 Mini'den çok daha ötesinin Android'ini kullandım. IPhone'a geçeli 1,5 sene oluyor. 2010 Android'ini konuşuyormuşum gibi muameleyi kabul etmiyorum.
Asıl bana S3 mini zamanında kaldığımı söyleyenler hala iOS için kişiselleştirme seçeneği az diye eleştiri yapıyor. Son IOS'u siz kullandınız mı asıl?
Haa kişiselleştirmekten kastınız telefona orijinal olmayan türlü türlü Launcher yükleyip de stilini, premium halini bozmaksa o Apple'da yok evet. İyi ki de yok.
Apple altın gibidir. Aldığın fiyatın her zaman daha üstüne satarsın. Değer kaybetmedikten sonra FP aramam. Çünkü elimde bir model varsa model yükseltmek her zaman daha kolaydır. Hiçbir zaman değeri yarı fiyatına düşmez. Sürekli artar.Ben bu taraftar olmayı anlamıyorum. Takım mı bu da marka tutuyorsun. Şahsen ben hangisi F/P ise onu seçerim ve Apple F/P konusunda baya sınıfta kalıyor.
Ben bu taraftar olmayı anlamıyorum. Takım mı bu da marka tutuyorsun. Şahsen ben hangisi F/P ise onu seçerim ve Apple F/P konusunda bayağı sınıfta kalıyor.
Samsung un üst segment telefonlarının bir fiyat geçmişine bak istersen değer mi kaybetmiş yoksa 2 katına mı çıkmış fiyatlar.Apple altın gibidir. Aldığın fiyatın her zaman daha üstüne satarsın. Değer kaybetmedikten sonra FP aramam. Çünkü elimde bir model varsa model yükseltmek her zaman daha kolaydır. Hiçbir zaman değeri yarı fiyatına düşmez. Sürekli artar.
Ben daha çok kişi iOS'a ulaşsın isterim. Çoğu kavganın erişememekten kaynaklandığının çok farkındayım.Apple'ın düşünce yapısını herkes beğenmiyor ve beğenmesin de zaten zamanında bu cihazlar bu kadar Kızılay dağıtıyormuş gibi satılan cihazlar değillerdi. Keşke öyle kalmaya devam etse. Şu an her kesimin elinde iPhone 11 var
Enflasyondan dolayı salatalık alsan fiyatı artar zaten. Ama enflasyondan en çok koruyan teknolojik cihazlar Apple'ındır.Samsung un üst segment telefonlarının bir fiyat geçmişine bak istersen değer mi kaybetmiş yoksa 2 katına mı çıkmış fiyatlar.
Söyleyiş tarziniz çok abartı. Gören de Android'in Ümraniye çöplüğü olduğunu sanar.Evet ben bir Apple taraftarıyım ama S3 Mini'den çok daha ötesinin Android'ini kullandım. iPhone'a geçeli 1,5 sene oluyor. 2010 Android'ini konuşuyormuşum gibi muameleyi kabul etmiyorum.
Asıl bana S3 Mini zamanında kaldığımı söyleyenler hala iOS için kişiselleştirme seçeneği az diye eleştiri yapıyor. Son iOS'u siz kullandınız mı asıl?
Haa kişiselleştirmekten kastınız telefona orijinal olmayan türlü türlü launcher yükleyip de stilini, premium halini bozmaksa o Apple'da yok evet. İyi ki de yok.
Apple'ın sıfır cihazlarını göz önüne alarak F/P dengesine koyup sınıfta bırakmak biraz stereotipik bir düşünce. Atıyorum 10 bin liralık herhangi bir Apple cihazı 10 bin liralık Android cihaz koyarsanız o Android cihazın esamesi bile okunmaz. Boşuna fanboyluk yapmaya gerek yok. Uzun vade konusunda cihazların ne sunduğu ortada. Yazılım ve güvenlik sürüm güncellemelerini katmıyorum bile.
Enflasyondan dolayı salatalık alsan fiyatı artar zaten. Ama enflasyondan en çok koruyan teknolojik cihazlar Apple'ındır.
Samsung'un üst segment telefonlarının bir fiyat geçmişine bak istersen değer mi kaybetmiş yoksa 2 katına mı çıkmış fiyatlar.