iPhone almak mantıklı mı?

Trliseli

Hectopat
Daha fazla  
1.5 yıldır Galaxy A52 kullanıyorum işimi görüyor ama video fotoğraf konusunda yetersiz kalıyor iPhone 13 almayı düşünüyorum ama çevremdekiler enayilik diyor siz ne dersiniz 16 bin liradan fazlası vergi olan iPhone 13'e 37 bin lira vermek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
XR,11,11 Pro veya 12 modellerine de bakabilirsiniz.

MacBook veya IPad'iniz yoksa TR fiyatlarında en ufak bir mantığı yok bence. O fiyatın çok altında 13'ten daha iyi bir telefon olan S23 alabilirsiniz.

bence fazla mantıklı değil ya. Alt modelleri de düşünebilirsiniz 2.el olursa 11-12 vs.

Bence S23 alabilirsiniz.

S23 alın bence.

Ben anlamıyorum asgari ücretle çalışan akrabam 3 taksit yaptırıp iPhone 11 aldı? Bu nasıl bir kafa yapısıdır. Ben ona dedim S23 al ablam daha iyi oda dedi ki hep kullandık bir de iPhone alalım dedi bende al gör dedim, oradayken dedi her şey ücretli hiçbir şey yok dedi.

Bence mantıklı paranıda korumuş olursun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izlersen ne demek istediğimi anlarsınız.

İfadeler: xBN
Ben Android bakmam derseniz tabii ki alınır, fiyatı iyi sayılır. 13 kötü bir cihaz değil.

Alınabilir, S23'e de bakmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…