iPhone Anakart Değiştirmek

mmertakk

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. iPhone 5S cihazım var anakartı sorunlu, piyasada başka bir 5s ile anakartını değiştirmeyi düşünüyorum.

Ama aklımdaki soru şu telefonun renkleriyle anakartlar arasında bir bağlantı var mı?

Yani silver cihaza gold cihazın anakartı veya siyah cihazın anakartı takılır mı, bir sorun olur mu?

Çözüm
Kilitli olmamasına ve IMEI kayıtlı olmasına dikkat edin alacağınız kartın. Bildiğim kadarıyla, uzay gri olanların açılış ekranı farklı oluyor sadece. Diğer renklerde beyaz ekran, siyah logo oluyor diye biliyorum. Bu detaya dikkat edebilirsiniz.
Kilitli olmamasına ve IMEI kayıtlı olmasına dikkat edin alacağınız kartın. Bildiğim kadarıyla, uzay gri olanların açılış ekranı farklı oluyor sadece. Diğer renklerde beyaz ekran, siyah logo oluyor diye biliyorum. Bu detaya dikkat edebilirsiniz.

Çözüm
Teşekkür ederim sağolun bunu dikkate alacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı