iPhone Analiz Verileri Nasıl Silinir?

Sesko02

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G
Analiz verileri nasıl silinir?

iPhone'da analizlerin silinmesini geçtim. Durdurulabileceğinden şüpheliyim

Soruna gelirsek genelde bu tür bir ayar kapatılınca 30 gün 15 gün falan falan diye bir süre söyler ya da kendiniz bir onun için seçenek varsa silinmesini talep edersiniz. Eğer böyle bir ayar yoksa işte Analiz ve Gizlilik Hakkında... yazan kısımda ne kadar tutulduğu ne amaçla tutulduğuna dair bilgiler büyük ihtimalle orada yazıyordur. Fakat işin aslına gelirsek zaten iOS işletim sistemi Apple'ın telemetrileri ile iç içedir. Yani gizlilik endişeniz varsa kullandığınız cihaz maalesef doğru cihaz değil. Apple'ın zaten privacy policy'lerinin hepsini okursanız A'dan Z'ye herşeyin analizi tutuluyor. Bu ayarın da çok bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Daha fazla bilgi isterseniz aşağıdaki kaynakları inceleyebilirsiniz:
...

Son düzenleme:
Bu ayarı kapatsanız bile verileriniz "ödünç alınmaya" devam edecektir. Kırmızı bültenle aranacağınız bir suç işlemediyseniz önemli bir şey değil.

Silinir. Ama silindiği ana kadar silinir sonra tekrar veriler oluşur kapalı olsa bile oluşur biz göremeyiz cihaz üzerinden
Kapalı olduğu program ile de göremeyebiliriz ama Apple görür varsayılan olarak kapalı olduğu halde. Apple uzaktan göremese bile yakından görür yani dediğim gibi varsayılan olarak analiz verileri kapalı olur ama cihazı yetkili servise verirken bazı kontrollerden geçiyor cihaza bağlanıp donanım testi ve geçmiş verilere bakıyor donanımla ilgili panic vb hata analiz verileri var mı diye

Neden silmek istiyorsunuz ki merak ettim açıkçası bence takılmamak gerekiyor cevabınıza göre söyleyebilirim belliki takıntılı birisini yanlış anlamayın ama yani istediğinizi yapmak için hoşunuza gitmeyebilir söylemeyeceğim çözüm

Ben yinede başkaları için yazayım

Son düzenleme:

Oldu zaten Jailbreak için eski telefonuda kulandığım için yüklüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…