iPhone Android'e göre kısıtlamaları

WatcheR

Hectopat
Merhabalar,

Benim, çok merak ettiğim bir konu

Şuanda Android kullanıyorum. Ama 1 yıl gibi bir süre içerisinde, iOS'a geçme düşüncem var. Şimdiden hangi işletim sistemini kullanıcağıma, karar vermek istiyorum.

Çoğu kişi iOS'güvenli, daha stabil diyorlar. Güvenlikten yana ne gibi +ları var.
Örneğin:Android telefonumda şuana kadar kasma harici bir sorunla karşılaşmadım. (Virüs gibi)

Android telefonumda, canım sıkıldıkça google'dan istediğim duvar kağıdını indirip rahatça telefon görüntüsü yapabiliyorum. iOS'da böyle bir imkanım var mı?

Android'de Google aramaya
Youtube mp3 dönüştürücü
Youtube mp4 dönüştürücü yazıp,

Youtube'dan istediğim müzik ve video'yu telefona güvenli bir şekilde indiriyorum. iOS'da nasıl?

App store daha çok uygulama ücretli, play store daha çok uygulama ücretsiz takıntım yok. iOS alsam 20-30 TL köşede bulundurabilirim.

Başka [+ ve -] yönleri nelerdir? İki işletim sisteminide kullanan varsa...

Teşekkürler.

Google'dan veya başka sitelerden fotoğraf kaydedebilirsin fakat youtube dönüştürücü yada youtube-gir.com gibi sitelerden indirme desteği vermiyor, tam da işte bu noktadan anlaşıldığı gibi daha güvenilir diyebiliriz, çünkü her şeye öyle kolay cevap veren bir sistem değil. iPlay diye bir uygulama geliştirmişler ama onuda güncelleyemedikleri için şuan kötü. iPhone almanı tavsiye ederim, tabi işletim sistemi değiştirme, tema değiştirme gibi şeylerle uğraşmıyorsan. iOS korumalı bir sistem sadece kullanacaksın, kendi içeriğine pek müdahale edemezsin.

Şuanlık eksi tarafı tek bir tane var o da... Hücresel Ağı her seferinde ayarlar kısmına girip açmak zorundasın.

İOS 9.3.1 ve Android 6.0.1 kullanıyorum. İki cihaz da virüssüz ve kasmıyor. Hatta çeşitli düzenlemeler yapılabildiğinden dolayı Androidi seviyorum. 6.0.1'de de IOS'taki gibi izinleri yönetebiliyorsun. Android değişti dostlar, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. IOS'tan farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…