Mert Hoskondu Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2017 #1 Benim kendime ait olan Apple kimliğim hesap güvenliği sebebiyle kilitlendi. Güvenlik sorularını hatırlamıyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2017
Benim kendime ait olan Apple kimliğim hesap güvenliği sebebiyle kilitlendi. Güvenlik sorularını hatırlamıyorum. Ne yapmalıyım?
cruoizei Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Infrastructure Operations Manager 16 Şubat 2017 #2 Merhaba, Apple ile iletişime geç. Ama ben bu konuda yardımcı olacaklarını sanmıyorum.
H hcc07 Hectopat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2017 #3 cruoizei da dediği gibi; Apple la iletişime geç benzer bir sorun bende yaşadım. Apple kimliğin hakkında sorular soruyorlar hiç birşey hatırlamıyorsan işin zor ama hatırladığın belli şeyler varsa hesabını geri alırsın ben almıştım.
cruoizei da dediği gibi; Apple la iletişime geç benzer bir sorun bende yaşadım. Apple kimliğin hakkında sorular soruyorlar hiç birşey hatırlamıyorsan işin zor ama hatırladığın belli şeyler varsa hesabını geri alırsın ben almıştım.