iPhone, bir uygulamayı açtığımda son kaldığım yerden farklı bir yer açıyor

Rutheniu

Decapat
Makaleler
5
iPhone 7 kullanıcısıyım. iOS 13.4.1 sürümünde. 2 kere başıma gelen olay şu şekilde:
1. telefonda WhatsApp'i açtığımda en son 3 hafta önce girdiğim bir sohbeti açtı otomatik olarak kendi kendine. Ki en son ben o sohbete dahi girmedim. Daha 1-2 dk önce başak bir sohbetteydim yanlışlıkla basma ihtimalim dahi yok.
2. bugün yine notlarımı açtığımda çöp kutusunda olan bir not otomatik olarak açıldı. Ki yine aynı şekilde bu benim en son açtığım not değildi kesinlikle o notlara her gün girerim ve o notu son açtığımdan bu yana 25 gün geçti.

Bu sorunlara karşı aklımda 3 şüphe var:

1. evet akla gelecek ilk ihtimal. Telefonumu biri karıştırıyor ki bu çok düşük bir ihtimal.
2. iPhone iCloud üzerinden IPad'im ile senkronize ve IPad'im şu an bende değil. Ama bu şekilde de olsa notlarımı açtığımda IPad'in girdiği son notu bildiğim kadarıyla görmemem gerekiyor yani IPhone'da en son hangi notu açmışsam onu görmeliyim değil mi? Açıkçası bu noktayı hiç denemedim. Hem IPad'i ve hem iphonu senkronize olan bir arkadaş bu konudaki sorumu cevaplarsa çok müteşekkir olurum.
3. telefonun yazılımında ya da yazılım güvenliğinde bir sorun var.

aynı sorunu yaşayan bir akradaş oldu mu? iPad ile senkronize iken notlar uygulamanız IPhone'da açıldığında kaldığınız yerden otomatik olarak açtığınız anda devam ediyor mu? cevaplarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum sayın Technopat'lar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte normalde etmemesi lazım ama bilmiyorum bu 2 haftada 2 kez başıma gelen bir olay. Yazılımı bugün güncelledim. Tekrar başıma gelirse burdan gelişmeleri paylaşırım

Yazılımı güncellemektense bilgisayara bağlayıp geri yükleme yapmanı tavsiye ederim. Tabii ki yedek almayı unutma. Eğer sadece güncelleme yaparsan eskiden kalan sorunlar devam edebilir. Yedek alıp geri yükleme yapmak daha garanti bir yol.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı