Kaan dursun Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2019 #11 ZechPhoenix dedi: Ülkemizdeki dolar kuru göz önüne alınınca ben iyi zamanda aldığımı düşünüyorum 1500 TL kadar kâr ettim. Genişletmek için tıkla... Model ve marka olarak hangisi sizinkisi ? Ve ayrıca en iyisini yapmışsınız.
ZechPhoenix dedi: Ülkemizdeki dolar kuru göz önüne alınınca ben iyi zamanda aldığımı düşünüyorum 1500 TL kadar kâr ettim. Genişletmek için tıkla... Model ve marka olarak hangisi sizinkisi ? Ve ayrıca en iyisini yapmışsınız.
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 344 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 19 Ocak 2019 #12 Kaan dursun dedi: Model ve marka olarak hangisi sizinkisi ? Ve ayrıca en iyisini yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... iPhone 7 32 GB modeli dostum. Hiç hesapta yok iken iPhone 6 cihazım bozulunca çok uçmadan cüzzi bir miktarda uygun fiyata bunu almak durumunda kalmıştım.
Kaan dursun dedi: Model ve marka olarak hangisi sizinkisi ? Ve ayrıca en iyisini yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... iPhone 7 32 GB modeli dostum. Hiç hesapta yok iken iPhone 6 cihazım bozulunca çok uçmadan cüzzi bir miktarda uygun fiyata bunu almak durumunda kalmıştım.