iPhone çok güvenli

Kardeşim en güncel sürümü kullanıyor ama acaba bu sürüm o telefonlarda ne kadar kasıyor farkında mısın acaba? Benim ailemde herkes en son sürüm yüklü iphone 5s kullanıyor ve herkes telefonun ne kadar kastığından şikayetçi bir bilsen. Güncelleme alarak cihazımı yıpratıcağıma hiç güncelleme almıyim daha iyi.

Stabillik veriyor, güvenlik veriyor, daha uzun ömür ve güncelleme veriyor. Android de özgürlük veriyor, telefonu istediğin hale getirebilme özelliği veriyor, daha açık bir sistem veriyor. İkisini de alan kişiler vardır, herhangi birinin alınması mantıksız değildir, kişi önceliklerini belirleyip ona göre alır. Şahsen ben Android tercih ederim ama IOS tercih etmek de mantıksız bir şey değildir.

iPhone güvenli ama kırılamaz yada virüs bulaşamaz bir cihaz değil. Mesajı yazan arkadaş her türlü teknolojik konudan bir haber imiş ki cahil cesareti ile öyle yazmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam amacım sadece burada bu resim üzerine biraz eğlenceli sohbet etmekti. Helal olsun size!

Konunun sonundaki tüm tartışmayı başlatan senin bu mesajın olmuş arkadaşım. Burada oturup da 'Android vs. iOS' kavgası yapmayacağım. Çünkü bu konunun açılma nedeni bu değil. Gereken cevaplar verilmiş zaten aşağılarda. Rica ediyorum bu tarz tartışma yaratacak yorumlardan kaçınınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıldır android kullanıyorum. 1 ay oluyor İphone 7 aldım şu bir gerçekki İOS android'den daha hızlı ve güvenli ama Android'de çok iyi işletim sistemi ikisinide seviyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…