muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.365 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 18:00 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir sorunla karşı karşıyayım, iOS 26.1 sürümünü kullanıyorum, nasıl çözebilirim? Sorunu yaşayan fazla kişi gördüm Reddit'de, TikTok'ta. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 18:18
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir sorunla karşı karşıyayım, iOS 26.1 sürümünü kullanıyorum, nasıl çözebilirim? Sorunu yaşayan fazla kişi gördüm Reddit'de, TikTok'ta.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.884 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:21 #2 muratscd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir sorunla karşı karşıyayım, iOS 26.1 sürümünü kullanıyorum, nasıl çözebilirim? Sorunu yaşayan fazla kişi gördüm Reddit'de, TikTok'ta. Genişletmek için tıkla... Update gelmediği sürece çözüm çıkar mı bilmiyorum. Ben de 26.1 kullanıyorum pek dikkat etmemiştim ama yok gibi.
muratscd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir sorunla karşı karşıyayım, iOS 26.1 sürümünü kullanıyorum, nasıl çözebilirim? Sorunu yaşayan fazla kişi gördüm Reddit'de, TikTok'ta. Genişletmek için tıkla... Update gelmediği sürece çözüm çıkar mı bilmiyorum. Ben de 26.1 kullanıyorum pek dikkat etmemiştim ama yok gibi.
Heisenbergin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 12 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni Bugün 18:23 #3 26.2 sürümünde bunun için düzeltme yapmışlar. Yakında yayınlanır.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.233 Bugün 18:24 #4 Bendede var fakat pek dikkat cekmiyor.
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.365 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 18:27 #5 Squu dedi: Bendede var fakat pek dikkat cekmiyor. Genişletmek için tıkla... Azıcık gecikme oluyor hocam, oradan fark ettim ben de.
Squu dedi: Bendede var fakat pek dikkat cekmiyor. Genişletmek için tıkla... Azıcık gecikme oluyor hocam, oradan fark ettim ben de.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.233 Bugün 18:27 #6 muratscd dedi: Azıcık gecikme oluyor hocam, oradan fark ettim ben de. Genişletmek için tıkla... Evet evet milisaniyelik gozukuyor orda bendede aynı maalesef. Diger guncellemede cozerler diye dusunuyorum.
muratscd dedi: Azıcık gecikme oluyor hocam, oradan fark ettim ben de. Genişletmek için tıkla... Evet evet milisaniyelik gozukuyor orda bendede aynı maalesef. Diger guncellemede cozerler diye dusunuyorum.
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.365 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 18:28 #7 ca9an dedi: Update gelmediği sürece çözüm çıkar mı bilmiyorum. Ben de 26.1 kullanıyorum pek dikkat etmemiştim ama yok gibi. Genişletmek için tıkla... Herkeste olmuyor hocam, arkadaşımda da sorun yok. Seçilmiş kişilerdensiniz herhalde. Heisenbergin dedi: 26.2 sürümünde bunun için düzeltme yapmışlar. Yakında yayınlanır. Genişletmek için tıkla... Keşke iOS 18’de kalsaydım, çok daha iyiydi 26’dan.
ca9an dedi: Update gelmediği sürece çözüm çıkar mı bilmiyorum. Ben de 26.1 kullanıyorum pek dikkat etmemiştim ama yok gibi. Genişletmek için tıkla... Herkeste olmuyor hocam, arkadaşımda da sorun yok. Seçilmiş kişilerdensiniz herhalde. Heisenbergin dedi: 26.2 sürümünde bunun için düzeltme yapmışlar. Yakında yayınlanır. Genişletmek için tıkla... Keşke iOS 18’de kalsaydım, çok daha iyiydi 26’dan.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.894 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:30 #8 Bende fark ettim 26.1'e güncellediğimde; şu anlık çözümü yok, yeni güncellemeyle düzeltsinler bir zahmet.
Bende fark ettim 26.1'e güncellediğimde; şu anlık çözümü yok, yeni güncellemeyle düzeltsinler bir zahmet.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.884 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:30 #9 muratscd dedi: Herkeste olmuyor hocam, arkadaşımda da sorun yok. Seçilmiş kişilerdensiniz herhalde. Genişletmek için tıkla... Telefonu aldığımdan beri bir uçurumdan yuvarlanmadığı kaldı zaten. Başıma bir de bu gelseydi yakardım herhalde.
muratscd dedi: Herkeste olmuyor hocam, arkadaşımda da sorun yok. Seçilmiş kişilerdensiniz herhalde. Genişletmek için tıkla... Telefonu aldığımdan beri bir uçurumdan yuvarlanmadığı kaldı zaten. Başıma bir de bu gelseydi yakardım herhalde.