iPhone Değişim

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar üç gün önce iPhone 8 aldım ve yan tarafı hafif eğik çıktı. Satıcı Pupa'dan sorunu belirten bir kağıt alın yollayın yenisini verelim dediler. Pupa ile görüştüm kağıdı onlardan alacağım. Şimdi aklıma takılan soru şu, benim cihazımın sıfır olduğuna eminim jelatinin her şeyini ben açtım. Sizce değişimden gelecek olan cihazda sıfır olur mu? Yeni telefon gelir değil mi?

Hayir kendin teslim edersen sana yeni bir cihaz verirler sadece cihaz kutu açıldığı için cihsz değişimi yaparlar ben iphone 7 aldığım da sesi çıkmiyordu ayni gün gittim cihaz degistirdiler sadece apple servisi

Hayir kendin teslim edersen sana yeni bir cihaz verirler sadece cihaz kutu açıldığı için cihsz değişimi yaparlar ben iphone 7 aldığım da sesi çıkmiyordu ayni gün gittim cihaz degistirdiler sadece apple servisi
Ben satın aldığım şahısla görüştüm. Raporu alıp telefonu bana gönder, bende buradaki Apple servisine göndereceğim oradan sıfır cihaz alırız ama sadece cihaz değişir diyor. Buradan gelen cihaz sıfır olur değil mi? Swap falan olmaz?

Kapalı kutu olmadığı sürece verilen cihazların hepsi swap cihaz

Bence hakkini aramalisin iade edip kapalı kutu almalisin

Kapalı kutu olmadığı sürece verilen cihazların hepsi swap cihaz

Bence hakkini aramalisin iade edip kapalı kutu almalisin
Ben de öyle düşünüyorum, Apple dahi olsa kapalı kutu ürün almayınca içime sinmiyor işin doğrusu. Olmadı para iadesi alıp duruma bakacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı