DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 4 Ocak 2022 #1 iPhone için dosya yöneticisi var mı? Bildiğiniz varsa önerir misiniz?
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Ocak 2022 #2 iOS’in kendi yöneticisi var zaten. Adı "Dosyalar". Apple Inc. tarafından geliştirilmiştir.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 4 Ocak 2022 #3 Bu uygulama gayet iyi duruyor. Şans verebilirsiniz.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.336 Makaleler 4 Çözümler 39 4 Ocak 2022 #4 Kendi içindeki dosya yöneticisi standart bir kullanıcı için yeterli aslında ama ben Documents'i kullanıyorum, iTunes'tan falan bir şey atarken pratik oluyor.
Kendi içindeki dosya yöneticisi standart bir kullanıcı için yeterli aslında ama ben Documents'i kullanıyorum, iTunes'tan falan bir şey atarken pratik oluyor.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.983 Çözümler 81 Yer Başkent 4 Ocak 2022 #5 iOS’e göre X-Plore var mı acaba?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.858 Çözümler 244 4 Ocak 2022 #6 DaynusSafa dedi: iPhone için dosya yöneticisi var mı? Bildiğiniz varsa önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyalar adı verilen dosya yöneticisi mevcut. Ayrı olarak Jailbreak kullanıyor olsaydınız filza adında gelişmiş dosya yöneticisini kullanırdınız.
DaynusSafa dedi: iPhone için dosya yöneticisi var mı? Bildiğiniz varsa önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyalar adı verilen dosya yöneticisi mevcut. Ayrı olarak Jailbreak kullanıyor olsaydınız filza adında gelişmiş dosya yöneticisini kullanırdınız.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 4 Ocak 2022 #7 Finn Mcmissile dedi: IOS'un kendi yöneticisi var zaten. Adı "dosyalar". Apple inc. Tarafından geliştirilmiştir. Genişletmek için tıkla... Yani bir dosyayı değiştirmek istesem bu mümkün mü bu uygulamada?
Finn Mcmissile dedi: IOS'un kendi yöneticisi var zaten. Adı "dosyalar". Apple inc. Tarafından geliştirilmiştir. Genişletmek için tıkla... Yani bir dosyayı değiştirmek istesem bu mümkün mü bu uygulamada?
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Ocak 2022 #8 DaynusSafa dedi: Yani bir dosyayı değiştirmek istesem bu mümkün mü bu uygulamada? Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum ama yani docx vb. bir dosyaya değiştirilebilir herhalde.
DaynusSafa dedi: Yani bir dosyayı değiştirmek istesem bu mümkün mü bu uygulamada? Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum ama yani docx vb. bir dosyaya değiştirilebilir herhalde.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 4 Ocak 2022 #9 rofl dedi: Bu uygulama gayet iyi duruyor. Şans verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanıyorum. iTunes üzerinden de aktarım yapılabildiğinden çok rahat kullanılıyor. Kendi browser ve VPN'i de var.
rofl dedi: Bu uygulama gayet iyi duruyor. Şans verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanıyorum. iTunes üzerinden de aktarım yapılabildiğinden çok rahat kullanılıyor. Kendi browser ve VPN'i de var.