iPhone düşmesine rağmen kırılmadı

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Kedimi elimde telefonla kovalerken koridordaki dolaba takıldı telefon. Orada elimden kaydı ve el hizamdan yere hızlı bir şekilde bir yandanda ileri doğru süzülürken düştü biraz da yerde sürüklendi. O kadar kötü düştü ki kesin kırıldı dedim ama telefonda hiçbir şey yok. Sizce içeriden bir şey olmuş mudur? İlk elime aldığımda bir sorun fark etmedim? Yenilenmiş iPhone 11 cihaz bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçinde bir şey olduğunu tam olarak bilemeyiz. Cihaz çalışıyorsa çok sorun olmaz.

Başlığı düzenleyen moda da selam olsun sanki kırmak için düşürmüşüm gibi yazmış

Ekspertiz yaptır bir ne olur ne olmaz ben olsam yaptırırdım yani

Cihazın içi açılmadan kimse kesin bir şey söyleyemez herhangi bir işlevinde bir sorun olmadığı sürece kullanmaya devam edebilirsin.

Evet öyle bu tamamen kullanıcının gönlüne bağlı gönlü rahat etmezse profesyonel yardım ile ekspertiz yaptırabilir ama buna gerek yok düzgün çalışıyorsa.

Kız arkadaşımın telefonu 7. kattan düştü hiçbir sorunu yok ekran kapalıyken yüzünün yansıması yamuk gözüküyor sadece ip11

Bir şey yapmana gerek yok. Bir şey olacak olsaydı zaten olurdu. Bana gelse böyle bir cihaz sanırım gülerdim geçmiş olsun.

Hocam hala günlük deneyiminiz etkilenmediyse sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…