Çözüldü iPhone düşük güç modu zarar verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardaflc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz ki çoğu IPhone'ların şarjı hızlı bitiyor. Ben de düşük güç modu açtım, biraz da olsa şarj daha iyi gidiyor. Peki ama bunun hiç kapatılmadan sürekli açık kalması telefona veya piline zarar verir mi? Çünkü sabah 8-9 gibi açıyorum akşam 5-6 civarına kadar açık kalıyor. Yaklaşık 10 saat kadar falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Apple'da güç tasarufu aslında basic çalışan bir sistem. Arka planda uygulama tutmuyor ekran parlaklığını kısıyor falan. Arabalarda ki eko modun turboyu yorması gibi bir durum telefonda olmaz. O yüzden o şekil kullanmaya devam edebilirsin.

Apple'da güç tasarufu aslında basic çalışan bir sistem. Arka planda uygulama tutmuyor ekran parlaklığını kısıyor falan. Arabalarda ki eko modun turboyu yorması gibi bir durum telefonda olmaz. O yüzden o şekil kullanmaya devam edebilirsin.
Ekstra olarak pil döngüsünü azalttığından dolayı elle tutulur olmasada pile yararı olur ama o modda telefon yavaş çalışacağı için verim alamazsınız.
Pil sağlığını hızlı düşürüyor IPhone 11 kullanıyorum yeni aldığım zamanlar denemiştim pil sağlığımın hızlı düştüğünü bizzat gördüm

Ekstra olarak pil döngüsünü azalttığından dolayı elle tutulur olmasada pile yararı olur ama o modda telefon yavaş çalışacağı için verim alamazsınız.

Çözüm
Pil sağlığını hızlı düşürüyor iPhone 11 kullanıyorum yeni aldığım zamanlar denemiştim pil sağlığımın hızlı düştüğünü bizzat gördüm.

Zaten benim bu yıl Haziran ayında pil sağlığım 1 ayda 87'den 81'e düştü. Temmuz’dan beri de düşmüyor. Zaten 80 aşağısı değişim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı