Merhaba, benim cihazım iPhone 15 Pro Max geçen sene almıştım fizikseli bitmişti ve e SIM'e geçtim ve o da bitti bu sene yenilendi ama hala e simdeyim 3 ay sonra bu da bitecek süresi fiziksele nasıl geçeceğim tekrar?
Fiziksel SIM için operatöre başvurmanız ve para ödemeniz gerekiyor fakat diğer IMEI için fiziksel SIM kullanmanıza gerek yok. Diğer SIM yerine eSIM’i kaydederseniz IMEI, fiziksel ile aynı olur.
Fiziksel SIM için operatöre başvurmanız ve para ödemeniz gerekiyor fakat diğer IMEI için fiziksel SIM kullanmanıza gerek yok. Diğer SIM yerine ESIM'i kaydederseniz IMEI, fiziksel ile aynı olur.
eSIM’i telefondan silecek, verilen karekodu yeniden okutacak ve diğer SIM yuvasını seçecek. Turkcell uygulamasında karekod yeni müşteriler için gözüküyor ve 20 kere kullanılabiliyor fakat diğer türlü kodu kaydetmediyseniz yeniden istemeniz gerekli.
ESIM'i telefondan silecek, verilen karekodu yeniden okutacak ve diğer SIM yuvasını seçecek. Turkcell uygulamasında karekod yeni müşteriler için gözüküyor ve 20 kere kullanılabiliyor fakat diğer türlü kodu kaydetmediyseniz yeniden istemeniz gerekli.
Telefon modeline göre değişiyor. Eski iPhonelarda bir fiziksel SIM ve bir eSIM oluyordu ama yeni iPhonelarda iki adet eSIM oluyor. Fiziksel SIM yerine de eSIM kaydederseniz aynı IMEI gelmiş oluyor.
BENİM TELDE şuan fiziksel simde takılı e sim kullanıyom e sim bittiğinde tekrardanmı sim taleb etcem yoksa bendeki yeniden aktif olurmu e sim iptal edilince
Fiziksel SIM için operatöre başvurmanız ve para ödemeniz gerekiyor fakat diğer IMEI için fiziksel SIM kullanmanıza gerek yok. Diğer SIM yerine eSIM’i kaydederseniz IMEI, fiziksel ile aynı olur.
Merhaba, benim cihazım iPhone 15 Pro Max geçen sene almıştım fizikseli bitmişti ve e SIM'e geçtim ve o da bitti bu sene yenilendi ama hala e simdeyim 3 ay sonra bu da bitecek süresi fiziksele nasıl geçeceğim tekrar?
Telefon modeline göre değişiyor. Eski IPhone'larda bir fiziksel SIM ve bir eSIM oluyordu ama yeni IPhone'larda iki adet eSIM oluyor. Fiziksel SIM yerine de eSIM kaydederseniz aynı IMEI gelmiş oluyor.