ferhatyvs Hectopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #1 Ben Windows 8.1 kullanıyorum ve Iphone 6 kullanıyorum. Benim sorum telefonun ekranını bilgisayarda nasıl görebilirim ? Airserver kullanıyorum ama takılmalar oluyor, USB kablosu üzerinden takılma olmadan aktarmanın bir yöntemi var mı ?
Ben Windows 8.1 kullanıyorum ve Iphone 6 kullanıyorum. Benim sorum telefonun ekranını bilgisayarda nasıl görebilirim ? Airserver kullanıyorum ama takılmalar oluyor, USB kablosu üzerinden takılma olmadan aktarmanın bir yöntemi var mı ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #2 Reflector'u denediniz mi? Reflector 2 | Wireless mirroring & streaming for Android, iOS & Chromebooks
Reflector'u denediniz mi? Reflector 2 | Wireless mirroring & streaming for Android, iOS & Chromebooks
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #3 Ben USB ile bilgisayara taktığımda DCIM klasöründe görünüyor ekran görüntüleri ve resimler. Sizde görünmüyor mu?
Ben USB ile bilgisayara taktığımda DCIM klasöründe görünüyor ekran görüntüleri ve resimler. Sizde görünmüyor mu?
Morgoth Megapat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #4 iTools kullanabilirsin.