berkcelk Picopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 Merhaba iPhone resdent evil oyununu oynuyorum ancak ekranı küçük olduğu için fazla zevk alamıyorum. Telefon ekranını nasıl bilgisayara yansıtabilirim?
Merhaba iPhone resdent evil oyununu oynuyorum ancak ekranı küçük olduğu için fazla zevk alamıyorum. Telefon ekranını nasıl bilgisayara yansıtabilirim?
ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #2 Dostum aklıma sadece DC'den veya farklı bir programdan arayıp ekran yansıtmak.
berkcelk Picopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #3 ffKaan dedi: Dostum aklıma sadece DC'den veya farklı bir programdan arayıp ekran yansıtmak. Genişletmek için tıkla... Kyk'da kaldığım için aşırı internetim gidicek ve lag çok olucak.
ffKaan dedi: Dostum aklıma sadece DC'den veya farklı bir programdan arayıp ekran yansıtmak. Genişletmek için tıkla... Kyk'da kaldığım için aşırı internetim gidicek ve lag çok olucak.
ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 Bu ürün işini çözer diye tahmin ediyorum ama hiç kullanmadım bilgin olsun.