yiğit efe akbulut Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Yeni iPhone 12 aldım sizce normal SIM kartı ile e SIM arasında batarya süresini etkiliyecek bir fark var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2024
Yeni iPhone 12 aldım sizce normal SIM kartı ile e SIM arasında batarya süresini etkiliyecek bir fark var mı?
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.153 Makaleler 2 Çözümler 12 29 Nisan 2024 #2 Hiçbir fark gözlemlemedim. İkisini de kullandım. Mantık temelde aynı. Fiziksel SIM içerisinde SIM kart ile ilgili ID bilgileri bulunur ve telefon bu bilgileri okur. eSIM ise aynı bilgileri yazılımsal olarak tutar.
Hiçbir fark gözlemlemedim. İkisini de kullandım. Mantık temelde aynı. Fiziksel SIM içerisinde SIM kart ile ilgili ID bilgileri bulunur ve telefon bu bilgileri okur. eSIM ise aynı bilgileri yazılımsal olarak tutar.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.576 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #3 yiğit efe akbulut dedi: Yeni iPhone 12 aldım sizce normal SIM kartı ile e SIM arasında batarya süresini etkiliyecek bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Fark yok hocam bataryaya da etkisi yok bu konunun.
yiğit efe akbulut dedi: Yeni iPhone 12 aldım sizce normal SIM kartı ile e SIM arasında batarya süresini etkiliyecek bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Fark yok hocam bataryaya da etkisi yok bu konunun.