D DENlZ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 1.925 Makaleler 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #1 Telefonum maalesef bu şekilde kitlendi iTunes hesabımı da hatırlamıyorum. Açmanın bir yolu var mıdır?
Telefonum maalesef bu şekilde kitlendi iTunes hesabımı da hatırlamıyorum. Açmanın bir yolu var mıdır?
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 31 Ağustos 2020 #2 iCloud hesabınızı bilmiyorsanız acabileceğinizi düşünmüyorum. Faturası duruyor ise Apple bu şekil de kitlenen cihazları açıyor.
iCloud hesabınızı bilmiyorsanız acabileceğinizi düşünmüyorum. Faturası duruyor ise Apple bu şekil de kitlenen cihazları açıyor.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 31 Ağustos 2020 #3 iCloud hesabınızı unutmanız durumunda faturanız varsa Apple'dan destek alabilirsiniz. Aksi durumlarda kötüye kullanım olabileceğinden destek vermek pek doğru değil.
iCloud hesabınızı unutmanız durumunda faturanız varsa Apple'dan destek alabilirsiniz. Aksi durumlarda kötüye kullanım olabileceğinden destek vermek pek doğru değil.
D DENlZ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 1.925 Makaleler 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #4 Fatura duruyor fakat garanti süresi bitti. Bu sorun olur mu?
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 31 Ağustos 2020 #5 DENlZ dedi: Fatura duruyor fakat garanti süresi bitti. Bu sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz Apple ile iletişime geçin.
DENlZ dedi: Fatura duruyor fakat garanti süresi bitti. Bu sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz Apple ile iletişime geçin.