A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 Telefondan nss oynarken durup dururken Game Center başarım saydı ama oyunda öyle bir başarım kazanmadım. Bu neden olabilir?
Telefondan nss oynarken durup dururken Game Center başarım saydı ama oyunda öyle bir başarım kazanmadım. Bu neden olabilir?
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #2 Arslanbabus dedi: Telefondan nss oynarken durup dururken Game Center başarım saydı ama oyunda öyle bir başarım kazanmadım. Bu neden olabilir? Eki Görüntüle 2201151 Eki Görüntüle 2201152 Genişletmek için tıkla... Bug olabilir.Virüs olsa adam oyun oynamaz çünkü.
Arslanbabus dedi: Telefondan nss oynarken durup dururken Game Center başarım saydı ama oyunda öyle bir başarım kazanmadım. Bu neden olabilir? Eki Görüntüle 2201151 Eki Görüntüle 2201152 Genişletmek için tıkla... Bug olabilir.Virüs olsa adam oyun oynamaz çünkü.
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #3 healwaysdie dedi: Bug olabilir.Virüs olsa adam oyun oynamaz çünkü. Genişletmek için tıkla... kaldırabilir miyiz peki bu başarımı ayrıca nasıl bug oluyor oyunda alınmamış gözüküyor sadece game centerde alınmış
healwaysdie dedi: Bug olabilir.Virüs olsa adam oyun oynamaz çünkü. Genişletmek için tıkla... kaldırabilir miyiz peki bu başarımı ayrıca nasıl bug oluyor oyunda alınmamış gözüküyor sadece game centerde alınmış
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #4 Arslanbabus dedi: kaldırabilir miyiz peki bu başarımı ayrıca nasıl bug oluyor oyunda alınmamış gözüküyor sadece game centerde alınmış Genişletmek için tıkla... Hocam çözülemez sanırım.Oyun başarımını kaldırmak çok saçma geliyor.
Arslanbabus dedi: kaldırabilir miyiz peki bu başarımı ayrıca nasıl bug oluyor oyunda alınmamış gözüküyor sadece game centerde alınmış Genişletmek için tıkla... Hocam çözülemez sanırım.Oyun başarımını kaldırmak çok saçma geliyor.