Arkadaşlar başlıkta belirtildiği üzere, iPhone görüntüsünü iPad'e aktarmam için ne yapmam gerekiyor? Donanımsal ya da yazılımsal tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Maalesef ipadin sürümü düşük olduğu için yansıtma gerçekleşmiyor.
Hocam bunu kablo ile halletme durumumuz varmı. Bildiğiniz öyle bir aparat kablo varmı
iPhone'ye gönderemezsiniz kablo ile, yanlış bilmiyorsam bilgisayara gönderilebiliyor (belki Apple Airdrop ile gönderilir ama onun için de cihazı Apple TV olarak tanıtmanız lazım).
Maalesef ipadin sürümü düşük olduğu için yansıtma gerçekleşmiyor.
Hocam bunu kablo ile halletme durumumuz varmı. Bildiğiniz öyle bir aparat kablo varmı
iPhone'ye gönderemezsiniz kablo ile, yanlış bilmiyorsam bilgisayara gönderilebiliyor (belki Apple Airdrop ile gönderilir ama onun için de cihazı Apple TV olarak tanıtmanız lazım).
Hocam cevaplarınız için teşekkürler.
benim aslında amacım orta ölçekte yani ipad ve tablet düzeyindeki ekranlarda pubg oyununu oynamak. Aldıgım ipad pubg oyununu desteklemediği için bu kez iphone görüntüsünü ipade nasıl aktarırım diye araştırmaya basladım Lakin pubgyi ipade indirmeyi bir türlü başaramadığım gibi ikinci sorunu yani görüntü aktarımınıda gerçekleştiremedim.İnternette bir kaç araştırma sonucunda ekran büyüteçlerini gördüm ama onlarında görüntüyü oldugu gibi aktarabileceğini düşünmüyorum.Sızce ne yapmam gerekiyor neler yapabilirim bu sorunu nasıl çözebilirim.
@Silinen üye, ikisini de 60€'ya satıp Android tarafından bir tablet alarak oynayabilirsiniz, görüntüyü aktarsanız bile çok gecikmeli olacağı için iyi bir oyun zevki sun(a)mayacaktır.